Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Mario Tamamlandı!!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Evet Arkadaşlar Bu HiperOyun unu çok seviyorum.Buradaki Modaratör Abiler ve I'mSoryy Abiye çok teşekkür ederim aydınlattırlar bizi.Gerçekten süper GM ciler Bunlar.Neyse Mariobyjk6223 Tamamlandı.

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Oyunu güzel yapmışsın grafikler biraz kötü ama olsun. Şöyle yaparsan grafikler daha iyi gözükür. Karakterleri %75 ve ya %50 küçült tüm nesneleri. Biraz küçük olacaktır ama daha güzel olur grafik açısından. Bir de room'da ilerlerken mario ortada değil room'un en sonunda oluyor.
onu ayarlayamadım işte nasıl yapmalıyım keremc95
Onu Room'un Views bölümünden yapmış olman lazım. Views bölümünün en altında Hbor ve Vbor adlı iki yer var. Room>Views'in en altında. Orda 32 yazıyordur. o rakamları değiştireceksin. Diyelim ki odanın görünen ölçüleri 640x480. Hbor'u 640/2'den 320 yaparsın. Vbor'u da 480/2'den 240 yaparsın ve tam ortada olur.

Not: Yukarıda görünen ölçüleri derken oda diyelim ki 10000x10000 ve 640x480'i görünüyor. o anlamda söyledim.
oldu dediğin gibi sağol keremc95 +3repp sana
Referans URL