Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: [Anlatım]Variableye göre bar ve rectangle.gradident
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar büyük bir sıkıntı olan health bar sorununa artık son koyuyorum.Ben YingYang olarak size daha önceki sözleri veremdedim ama özel bilgilerini veriyorum.Adım1:Öncelikle boş bir obje oluşturun.Adım2:Sonra sol orta köşede depth yazan yeri -500 yapın Adım3:CREATE bölümüne -Yasak-(Controls bölümünde var) atın ve içinde global.bar=100 yazın Adım4:sonra DRAW bölümüne Draw bölmesindeki horitzonal gradident veya vertical gradident atın.Sizden 5 tane istek alacaktır.x1 yerine x y1 bölümüne y yazın sonra x2 yerine 100 y2 yerine 32 40 60 veya isteğe göre yazın.renk bölümüne istediğinizi seçin.Sonra tekrar gradident aynı x1 y1 x2 bölümüne global.bar y2 yerine üstteki y2 yi yazın.Renklerini farklı seçin.
ADIM5:Sonra 2 obje oluşturun resimlerini seçin biri birine değdiğinde global.bar -=1 yapın
BU SAYEDE OBJENİZE KARMA RENKİ BİR CAN Tİpİ VERMİŞ OLURSUNUZ DÜŞMANA CAN VERMEK İÇİn AYNI yÖNTEMİ UYGLUAYIN AMA global.bar YERİNE BAŞKA BİŞEY YAZIN örn=global.dusmanbar SONRA DUSMANA MERMI DEĞDİĞİNDE globa.(sizin seçtiğiniz) -=1 yapın
NOT:ALINTI DEĞİLDİR TAMAMİYLE KENDİME AİT
NOT2:BİLİYOSUNUZ Kİ EMEK ÇALIP KENDİ YAPMIŞ GİBİ YAPANLAR VAR onlara da bi sözüm var=bu gün çalarsınız ama bigün hep beraber başına bineriz.
sağol ben bunu biliyorum
Yalancılığını al ve git tamammı allahtan bul !
ne yalancılığı bilgi verdi sadece
Hemde ne yalancılık isliğin teki hayal kurup anlatyo eyleniyo yazıq !
Durduk yere böyle sözler söylememeniz gerekiyor. Konuyla ilgili bir mesajınız varsa atınız.
Referans URL