Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Amaç?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Evet forumdan banlanmışım. Neden ? Siz görgüsüzlük yaptınız diye ben banlandım. Amaç : beni banlayarak görgüsüzlüğünüze devam etmek. Keşke konuyu açtığım zamanda bıraksaydım burayı diyorum. Artık eziklikte son perde diyorum 5 yaşındaki kenar mahalle evlatlarını moderatör yaparsanız önüne geleni banlar diyorum.

Herkes bu foruma gelip kendini bişey sanmış. Yok neymiş dr ömermiş kimsin lan sen ? Bide logolar felan hani grup kurup üyelerine maaş vericek ya bay zeka. sürekli boş işler müdürü olup devam ediyosunuz. Logolarına yada oyunlarında sürekli Türk Bayrağı vurgulayanlara acayip takarım ben.

Bir gün icraat göremedim. 1000 kişi birleşip bi oyun yapsanız bile game maker forumlarındaki 1 oyun kadar etmez. Plansız , düzensiz hiç bişey yerine gelmez. Ben burdan banlanınca sinir olduğumu yada üzüldüğümü sanarsanız yanılırsınız. Buraya belki insanlara yardım ederim diye giriyorum ama size ne yardım edilir ne bişey. Hepiniz hainsiniz. Geçen gün bi eğitsel verdim adamlar bana -5 er rep vermiş.

Gelelim şu forumdaki bazı kişiliklere :

CaylakOyuncu :
Kendini gerekli işler yaptığını sanan sürekli warez *****k la geçinen bide moderatör olup da adam olamayan kişi. Forumdaki amacı gördüğu ilk kişiyi banlamak.

DozeR :
Grup kurduğunu sanıp hiç bir icraati olmayan muhtelif insanlardan biri.

Lord26 :
Buna bitiyorum. Kendini sinema senaristi sanıyor. MSN de bana yaşımı sorduğumda , verdiğim cevaptan sonra bana , " demekki sen de benim gibi süper zekasın" diyor. Herkes kendini bişey sanmasın. Ayrıca ben süper zeka felanda değilim daima ve daima çalışan ve uğraşan kazanır. Ah ayrıca bu adamın yaşını , konuşmasından , koyduğu isimlerden , msnde titreşim yada smileli mesaj atmalarından anlayabiliyorum. Bir çok kişiyide anlarım kendimide belli etmem çünkü adam bana yaşımı sormadan evvel beni 18 yaşında sanıyodu. Ayrıntılı hikaye yazmak seni senarist yapmaz. sürekli kendini süper zeka sanıyosun ; süper zeka böyle olmaz. Forumlarında bi oyun yapmışsın ; güzel demek için kendin için bir üyelik açıp "abi süper ya 2 cd li olsa satın alırım." diye mesaj atıyosun. sürekli kendini övüyosun ki ben böyle insanların sadece yüzüne gülerim. Herkes kendini bişey sanmasın. Ben burda bulunduğumdan beri hiç kimliğimi , nasıl biri olduğumu , forumda göstermeyipte asılda nasıl biri olduğumu söylemedim. söylemiyimde.

Emre ışık :
Köy oyunuyla patlama yapan , milletin 3d oyun yapma kaynağı olan yardımsever insan. Milletimiz o kadar uşengeçki F1 e bastığımızda emreisik.**.com sitesini kaldırmayı unutuyo.

Sezgin75 :
Her ne kadar sinirlensekte adam çakal aslında ama tek sorunu yalan söylemesi. Php öğrenmişte bilmemne kendi c++ dilini bilmeden grup açıp , bana 2 ay sonra haddimi bildiriceğini ve onun sitesine ziyaretçi olarak bile yorum yapamıcağımı söylüyor. Ama bana 2 ay sonra göstericeği şey GRUP ARKADAŞLARININ yaptığı oyunu göstermek olabilir. Bana her ne gösterirse göstersin onun yapmadığını biliyor olucam. Tabi bu arkadaşda kenar mahalle evladı , yanlışlıkla doğup mecburen yaşayan ve boşuna o2 israfı bir arkadaş.

Bide bana dava açıcağını söylüyor. Bu kişi mahkemeye gitse yaştan atarlar bunu geçersiz sayılır. Merak etmesin ben ona yapıcağımı hazırlıyorum.

Canavar (mıdır nedir? ) :

Görgüsüzlük yaptığını uyarınca üstüme çıkmaya çalışan çingene biri. Bir halt bilmeden bide grup kurmuş. Siz hangi yabancı firmada yada herangi bi firmada kendi ülkelerini temsilen bayrak gördünüz ? Benim bildiğim o telif haklarını yazarken verilir yani oyun açılışta
©200X Telif hakları alınmıştır ; İstanbul/bla bla caddesi/bilmemne sokağı/no2/TÜRKİYE Ha bu da alındığı adres oluyo ki sizde telif hakkı alabilicek bi hamur yok yaptığınız 1 günlük uğraşlar sonucu çıkan oyunlarınızı ***ürseniz zaten tekmeyi yersiniz.

Keremc95
Öğrenmeye uygun bir tip en azından çalışıpta kazanmaya çalışıyo. Yani normalde iyi birisi yani oyun tasarlıyacak ve daha çok çalışırsa kendini övebilecek bi tip.
Umarımki daha çok çalışır tabi hedefi vrasa ve hırslıysa.

Kimse kendini övmesin boşuna 2 saniyede döt edilirsiniz. Ayrıca harcanıyosunuz burda 1 adım ileri gidemediniz kim bilir kaç ay uğraştınız. Biraz ingilizce öğrenin Game maker community e girersiniz. Biraz ticari olun ki süper oyunlar yapıp bunlardan kazanç sağlıyabilesiniz.

Benim diceğim bu kadar demek ki neymiş , kimseye yardım etme kötülük bulur popona tekmeyi yersin. Her eğitsel yazdığımda bana -5 rep verenlerde tez zamanda trafik kazası geçirme dileğimle.
adam akıllı konus lord'a laf ettirmem..Bikere kişileri tanımadan yargılama o benim kanki ve gayet ii bi insan eminimki diğer modlarda çok iilerde lütfen (ban pls)
adam akıllı konuştuğum için işine gelmiyodur belki ? Ben burda herkesi avucumun içi gibi anlayabiliyorum sanki ben başkalarının nolduğunu anlamıcak kadar gerizekalıyım
-5 rep verenlerde tez zamanda trafik kazası geçirme dileğimle.
diyerek zaten nasıl biri olduğunu kanıtlıyosuun.
hepsine katılıyorum.
haksız da değilsin yani..
Moderatörlerin üyeleri banlama yetkisi yok. Senin nickini 3 günlüğüne ben banladım, hakaretden dolayı.

Bu tür sorunların varsa burda değil kişilerle bire bir iletişim kurarak hallet.
Sayfa: 1 2
Referans URL