Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: highscore ve can
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
higscore u ve canı oyunun ana ekranında göstermek istiyorum hangi koda ihtiyacım var? Şu ana kadar denedim ama çok alta gözüktü. Bir kısmı görünmedi hatta
ozaman koordinatları düzgün ayarla. veya ekranın başlığına yansıt:D
evet sağol dediğini yaptım koordinatlarla ilgili pek birşey bilmiyordum biraz roomlarımı kurcaladım anladım.

Bu arada score yerine anlamsız yazılar çıkıyor. Bazı karakterler gözükmüyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
Acaba fon tmu yapacam
Arkadaşım sen normal score olayını kullan. Onda sorun çıkmaz. Varitable falan uğraşma uğraşacaksanda türkçe karakter kullanma boşluk falanda az kullan.
zaten öle yaptım hem onu kullandım hem kodla denedim hatta diğer örnek younlarıda araştırdım. Ve bir sürü şey denedim. Ama bir türlü doğrudüzgün karakter göstermedi.
sen draw aksiyonunu karakter üzerinde denerden olmaz tabii. adamı göremezsin türkçe karakter desteğide yok. eğer bir obje yaratıp ona çizdirip yazdırırsan sorun kalmaz. Bide senden beklemem ama skor kısmına sayı yazacağına "Skorun: 1" gibi bir ibare yazman.

Edit: ana karakterden sadece yapılması gereken DRAW eventinin silinmesi. sonra başka bir obja seçilir ve ona verilir event birde parent olarak ana karakteri seçmek gerekir ki bu tamamen sorunu çözmesi gereken bir durum
objeyi degiştirirsen bütün objeleri silip tekrar yapıştırman yazım
Sayfa: 1 2
Referans URL