Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: 3D Yardım
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar 3D yapmak istiyorum Game Maker 7.0 PRO var bende bana 3D yapımla ilgili yardım edene +5 rep vericen ve sonsuz teşekür edicem.Msnden görüşmek isteyen eklesin.

dark_umut99@hotmail.com

Plssssss.::icon_razz::
Daha adam gibi oyun yapamadan 3d oyunu rüyanda bile yapamassın.
Bikere Game Maker Language i türkçen gibi bilmen lazımki 3d oyun yapasın.
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Heleki bu bölümü okuyunca e az 4-5 ay çalşman gerek.
3 tane 2 boyutlu oyunum var ama 2 boyutlu oyunlar işe yaramıyo.yapacaksan güzel oyun yap dimi.
bak arkadaşım düşünceni anladım.Ama ben sadece menü yapımını bilmiyodum photoshop yok bende.ama 2boyutlu oyunlar tutulmuyo.

3d yapımı öğrenirsem oyun gurubu kurarım

The Dark Yazılan:
3 tane 2 boyutlu oyunum var ama 2 boyutlu oyunlar işe yaramıyo.yapacaksan güzel oyun yap dimi.

bu sözleri söyledikten sonra bir daha oyun yapmaya yaklaşmaman gerektiğini biliyorsun dimi ?

sen o iki boyutlu oyunlarınla sadece 1 gün uğraşıp bırakırsan zaten eğlenceli güzel olmaz. Neyse artık daha fazla açıklayamıyıcam yani alayınız oyun tasarlamayı bilmiyosunuz daha fazla devam etmiyim.

yok 2 boyutlu oyunları 1 günde bitimiyorum .elebtte zaman alıyor çok haklısın.
ama 2 boyutlu oyun hem fazla güzel olmuyo hemde tutlmuyo.ama kendin yaptığını belirmek insana mutluluk veriyo.
ama 3d yapınca hem sen seversin oyunu hemde başkaları sever.
ne demek istediğini anladım.
Sayfa: 1 2
Referans URL