Arkadaşlar 3D yapmak istiyorum Game Maker 7.0 PRO var bende bana 3D yapımla ilgili yardım edene +5 rep vericen ve sonsuz teşekür edicem.Msnden görüşmek isteyen eklesin.
dark_umut99@hotmail.com
Plssssss.

Daha adam gibi oyun yapamadan 3d oyunu rüyanda bile yapamassın.
Bikere Game Maker Language i türkçen gibi bilmen lazımki 3d oyun yapasın.
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Heleki bu bölümü okuyunca e az 4-5 ay çalşman gerek.
3 tane 2 boyutlu oyunum var ama 2 boyutlu oyunlar işe yaramıyo.yapacaksan güzel oyun yap dimi.
bak arkadaşım düşünceni anladım.Ama ben sadece menü yapımını bilmiyodum photoshop yok bende.ama 2boyutlu oyunlar tutulmuyo.
3d yapımı öğrenirsem oyun gurubu kurarım
3 tane 2 boyutlu oyunum var ama 2 boyutlu oyunlar işe yaramıyo.yapacaksan güzel oyun yap dimi.
bu sözleri söyledikten sonra bir daha oyun yapmaya yaklaşmaman gerektiğini biliyorsun dimi ?
sen o iki boyutlu oyunlarınla sadece 1 gün uğraşıp bırakırsan zaten eğlenceli güzel olmaz. Neyse artık daha fazla açıklayamıyıcam yani alayınız oyun tasarlamayı bilmiyosunuz daha fazla devam etmiyim.
yok 2 boyutlu oyunları 1 günde bitimiyorum .elebtte zaman alıyor çok haklısın.
ama 2 boyutlu oyun hem fazla güzel olmuyo hemde tutlmuyo.ama kendin yaptığını belirmek insana mutluluk veriyo.
ama 3d yapınca hem sen seversin oyunu hemde başkaları sever.
ne demek istediğini anladım.