Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Sadece bir kere tıklama sınırı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar bir menü yaptım. Bir obejeye sadece bir kez tıklama sınırı nasıl getirebilirim?

İyice açayım.

Sağ tarafta menü var. Adam o objeye tıklayınca dinamit falan filan alıyor. İşte sadece bir kere tıklama sınırı nasıl getirebilirim o objeye?

Yardım edene +r3p
show information yap 'tebrikler ii günde patlatınız'yazısını yaz bölece tek dinamitin olur ben denedim böle yapmıştım;)
x işaretli bi' sprite yarat bunu objecte koy
x işaretli bi' obJet yarat adam o dinamite basınca 1 dinamit alsın ve object'de x işaretine dösün...bu x işaretine tıklayınca da bi' uyarı sesi verebilirsin mesela ya da hiç tıklama diye bişey ekleme

anladın mı???
bunu kodla sağlasak daha iyi olur. çünkü sadece o değil mesela bir şeyi 2 kere kullanmamda lazım. yani yerine göre değişecek. yoksa tek kullanımlık kolay.

örn. tıkladığında silinme yaparım. hem dinamiti alır hemde menü silinir. ama bunu 2 kere yapamam :s
aynı yöntemle 2 kerede yaparsın hemen kodlara başvurmayın...(bilmiyosanız sizi kısıtlar)

dinamite bi' kere tıkladımı o zaman 2. bi dinamit objesi yarat tıkladığında buna dönüşsün. bu 2.'ye tıkladığında da X işaretli objeye dönüşsün
sniper tmm saol şimdi oldu işte :D
sen benim dedimi yap dinamiti yapsın sonra yok et onu sonra yerden dinamiti aldı mesala create le tekrar yerine koyarsın
Referans URL