Arkadaşlar bir menü yaptım. Bir obejeye sadece bir kez tıklama sınırı nasıl getirebilirim?
İyice açayım.
Sağ tarafta menü var. Adam o objeye tıklayınca dinamit falan filan alıyor. İşte sadece bir kere tıklama sınırı nasıl getirebilirim o objeye?
Yardım edene +r3p
show information yap 'tebrikler ii günde patlatınız'yazısını yaz bölece tek dinamitin olur ben denedim böle yapmıştım;)
x işaretli bi' sprite yarat bunu objecte koy
x işaretli bi' obJet yarat adam o dinamite basınca 1 dinamit alsın ve object'de x işaretine dösün...bu x işaretine tıklayınca da bi' uyarı sesi verebilirsin mesela ya da hiç tıklama diye bişey ekleme
anladın mı???
bunu kodla sağlasak daha iyi olur. çünkü sadece o değil mesela bir şeyi 2 kere kullanmamda lazım. yani yerine göre değişecek. yoksa tek kullanımlık kolay.
örn. tıkladığında silinme yaparım. hem dinamiti alır hemde menü silinir. ama bunu 2 kere yapamam :s
aynı yöntemle 2 kerede yaparsın hemen kodlara başvurmayın...(bilmiyosanız sizi kısıtlar)
dinamite bi' kere tıkladımı o zaman 2. bi dinamit objesi yarat tıkladığında buna dönüşsün. bu 2.'ye tıkladığında da X işaretli objeye dönüşsün
sniper tmm saol şimdi oldu işte

sen benim dedimi yap dinamiti yapsın sonra yok et onu sonra yerden dinamiti aldı mesala create le tekrar yerine koyarsın