02-07-2008, 01:27 AM
İlk önce herkese slm ilk msjmı benımde oynadıgım bir oyunu tanıtarak atmak istedım
oyun şuan beta da ama grafikleri hikayesi sistemıyle türk olması ve gelecekde eminim iyi bir yere gelecek olması oyunu oynana bilir kılıyor
oyun strateji web tabanlı
kayıt olurken 3 farklı ana secenek gelıyor
oyun linki:Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
1 imparator
2.general (şuan aktif deilmiş)
3.izleyiçi (genelde admınleri gördüm hep)
daha sonra karakterınızı secıyosunuz
size bir şehir veriliyor şehrinizi gelirştiriyosunu binalar araştirmalar ordu cephane derken savaş
oyunun tamamen türk olması ve premıumun kullanılmaması cnku oyun premıuma karşı (gayet güzel
)
oyundan 1 kaç ss
siz girip bakarsanız daha cok seveceksınız

oyun şuan beta da ama grafikleri hikayesi sistemıyle türk olması ve gelecekde eminim iyi bir yere gelecek olması oyunu oynana bilir kılıyor
oyun strateji web tabanlı
kayıt olurken 3 farklı ana secenek gelıyor
oyun linki:Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
1 imparator
2.general (şuan aktif deilmiş)
3.izleyiçi (genelde admınleri gördüm hep)
daha sonra karakterınızı secıyosunuz
size bir şehir veriliyor şehrinizi gelirştiriyosunu binalar araştirmalar ordu cephane derken savaş
oyunun tamamen türk olması ve premıumun kullanılmaması cnku oyun premıuma karşı (gayet güzel
) oyundan 1 kaç ss
siz girip bakarsanız daha cok seveceksınız