Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: [oyun] Zor Görev v1.0 (deneme)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar yeni oyunumla karşınızdayım...sizin öneri ve yorumlarınıza göre oyun geliştirilecektir.açıklama oyun içinde F1 tuşuna bastığınızda çıkan bölümde açıklanmıştır...unutmayın deneme sürümü....iyi oyunlar ::mrgreen::

resimler:
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

oyunu indirmeden önce resimleri indirip bakabilirsiniz

linkler:
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
saol+3rep
Bir önerim var. Resimleri imageshack'a upload etsen iyi olurdu. Resimleri indirmeye çalışacağına direk oyunu da indirebilir.
Ayrıca dosyayı indiremedim. İnternet-Explorer istiyor ama bendeki Mozilla Firefox. Daha düzgün bir yere UpLoad edersen sevinirim (ör:rapidshare,filefront)
oyunun çoğu yeri alıntı ama yinede emeğine sağlık

I"msorry Yazılan:

pardon ama neresi alıntı??

keremc95 Yazılan:
Bir önerim var. Resimleri imageshack'a upload etsen iyi olurdu. Resimleri indirmeye çalışacağına direk oyunu da indirebilir.
Ayrıca dosyayı indiremedim. İnternet-Explorer istiyor ama bendeki Mozilla Firefox. Daha düzgün bir yere UpLoad edersen sevinirim (ör:rapidshare,filefront)

resimleri secreeen shot'tan çektim bi' tanesi 2.5mb etti toplam 11mb felandı... 4 resim çektim onları sıkıştırdım 120kb felan yaptı bende öyle koydum foruma

sniper666 Yazılan:

I"msorry Yazılan:

pardon ama neresi alıntı??

Karakteri sen yapmadın !!!!!!!!!!!!!!!!
360 derece dönme örneğinde gelen adam ve o adamın aynısını direk kullanmışsın yani o oyunu editlemişsin
Ayrıca oyu iğrenç ötesi olmuş.

Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL