Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: [Soru] Pivot
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar Pivot Da Topu Düz Bİr Çizgiye Bağlamadan Nasıl Yapabiliriz ... Valla Yardım Edene +10 Rep

Bir De Yotube 'de İzledim . Adam Geriye Düşüyor Kayaya Çarpıyor Kayda Kan Oluyor Onuda Anlatırsanız Size süper Animasyon Paylaşımları Vericeyim Sizin Sayenizde Rolleyese Şimdien Teşekkürler ::mrgreen::
o vidyoları yapanlar pivotmaster oluyo. Kolay şey değil. İnsan yürütmesi bile çok zor. kolları oynatırken bacakları felanda oynatıcan öle öle
Abicim Benim İyi Animasyonlarım Var Tek Çözemediğim Çizgi Üzerine Dayanmadan Küçük Top Çekli Vede Kan Efektleri .
animasyonları varsa bizimlede paylaş o zaman cimri
Bak Seni İkiye Bölerim . Siz Çok Paylaşım Yapıyorsunuz Demi . Bir Pivot Da Soru Sorduk 3 Kişi Cevap Verdi
taşta kan olacak yani kan resimli bi taş bul adam normal taşa kafayı vurunca kanlı taşı oraya koy.....o pivot ii değil bence benim yaptığım animasyonda 350 resim vardı :D
Eed Ama Macromedia Flash Çok Zor . En İyisi Bu Yol .
Sayfa: 1 2
Referans URL