Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: [Basit bir soru]Arabanın yönü
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ben bir araba yarışı oyunu tasarlıyorum araba hazır fakat arabayı yönlendiremiyorum yani araba hareket ediyor ama gerçekteki gibi değil ileri basarsam ileri sağ tuşla ilerliyo geri tuşuna basınca araba kayıyo gibi oluyo
aynen şunun gibi:
_____
____/ \_____
(________________) <<<diyelim şu arabanın önü
o \/ o
\/
\/ <<<< araba şu yönde gidiyo arabanın önü düzelmiyo
\/
\/
\/

-Sorunumu ancak böyle anlatabildim yardım etmeniz dileğiyle Bye
yazarken araba düzgündü ama mesajo gönderince arabanın şekli bozuldu siz o bozuk şekli araba olarak algılayın :D
arabanın şeklinin dönmesinden söz ediyorsun galiba. Araba'nın Step Event'e:
image_angle=direction
Tam anlayamadım demek istediğini :s
teşekkürler aradığım buydu arabanın şeklinin dönmesi +rep veriyorum çünkü bu kod çok lazımdı
yaptım ama oyun başlarken bu kod pro da geçerlidir yazdı benimki pro değil pro olmasada yapabileceğim başka bir yol var mı?
Pro olmazsa yapamıyorsun. Çünkü Transform the Sprite lib.'i geçersiz oluyor yani Transform the Sprite'nin içindeki kodlar:

image_angle
scale_x
scale_y

Bu kodlar Transform the Sprite lib.'inde var. Başka bir yolla yapamazsın. Ancak 360 ve ya 180 tane resim koyarsın. Onlarla dönmeyi ayarlarsın. o da çok yer kaplar.
saol
Referans URL