Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: [Soru] Mermi
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar [Space] Tuşuna Basınca uçağın Ucundan Yaptığım Top Şeklind SPritelerin Çıkmasın İstiyorum Nasıl Olur

Not : Sorulmuştu Sanki Ama Ben Bulamadım Burada Yeniden Konu Açtım
kurşun objesini oluşturduktan sonra add eventten Key press bölümüne gir Press Space'e tıkla(Nedeni:Sadece space yaparsan spaceye bastığın sürece onu fırlatacaktır.Ama press space yaparsan sadece bastığında atacaktır).Sonra main1e gir orda en başta 3 tane create eventi var orda 'Create moving'i sürükle 'No object' yazan yere tıkla ve ordan kurşun objesini seç.Altındaki x'e x y' y yaz.Speed Yazan yer hız bölümü sen onu kafana göre ayarlarsın.Direction yazan yere gelince orayı ne kadar çoğaltırsan spaceye basınca o kadar sola gider ne kadar azaltırsan da sağa doğru gider.Diyeceklerm bu kadar artık +rep esirgemezsin :D :D NOT:ALıntı değildir kendi parmaklarımla yazdım :D
Abi Yaptım Dediklerini Kurşun adamın Kafasından Çıkıyor Bunuda Bir Zahmet Anlat Sana 10 +rep
Yaptım Saol . Güzel Oldu . Bir De Adama Kurşun Deyince BÖle Patlama Efekti o Nasıl
animation start animation end var ordan ayarla bu da sprite dönüşümüyle alakalı
tart Animation Yok 6.1'de Sadece Animation End Var .
Sayfa: 1 2
Referans URL