Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Deneme Oyunum
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Bir Oyun Yaptım Deneme Amaçlı Linki

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Oyunla Birlikte SOracağım Sorular İse Kenarlara Duvar Objesi Koyduğumda Adam DUvara Çarptığında Geçmemesini Sağlamak İçin Ne Yapmalıyım . Bir De Sağa Doğru En SOna Gelince Yeni Rooma Girmesi İçin Napabilirim . Hem Sorularıma Yanıt Hemde Oyunuma Yorumlarınızı Bekliyorum . Unutmayın Ki Daha Denemedir .
karakterin object'ine collosion->duvar 8 yöne bakan ok'tan ortadaki seçili olacak speed'i de 0 yap

daha durması için çoook yöntem var...en basitlerinden biri de bu
oyununa baktım....başlangıç için güzel bi' oyun denemesi

teşfik rep'i= +1
Saol Snipeer Odadan Geçmeyi Biliyorsan Onada Bir Zahmet Bakarmısın Yardımlarından Dolayı Sanada Bir +rep atcam ama nasıl bilmiyorum :D
kardeş +rep verecem diye olan repimi de g_ö_t_ü_r_d_ü_n ama neyse sorun değil...

newblackfear@hotmail.com ekle acele orda ayrıntılı anlatayım
İyice Oku Mesajı +rep vericem yazıyor mu gende teşekkür ederim . Birazda Gönülden Yardım Yapın Ya
kardeş ben zaten senden +rep istemedim ki sen atcam demişsin ama -rep atmışsın....iyilikte yaramıyor ya!!!
Sayfa: 1 2
Referans URL