Mesela Ben Bir Odadayım Sağa Doğru Gidiyorum Sağın En Sonuna Gelince Yeni Bir Odaya Geçmesini İstiyorum Nasıl Yapabilirim .
görünmez bir object ekle (onu nası yapıcağını biliosundur diye açıklamadım istersen söylerim) karekter objesinede collision ekle görünmez objeyi seç main1 'den next room'u sürükle geçmek istediğin haritayı seç yani odayı objeyi odaya koydun mu tamam en sağa
Deniycem 5+Rep Verdim Şimdiden Saol Ömer
Dr.Ömer Şimdi Ben Add object Dedim adını object1 koydum hiç bir nesne seçmeden ok dedim . Snra Karaktere de Collisions dedim object1 i seçdim sonrada actions bolümüne Go to the next room 'u ekledim effect olarak create righ dedim . Olmadı Neden . Yaptığım Oyun Hİt Ball . Hitt Balda Topa Colissions Ekledim Object1 i gösterdim object1 'i odanın en sağına koydum top en sağına gösterdiğim yere gitti ama yeni ayarladığım odaya geçmedi . Acaba Neden Olabilir . :s
çünkü çarpacak bi nesne bulamamış.... nextroom gibi bi' tabela ekle!!! bi' de öyle dene
sÜpersin Sniper Denedim Ve OLuyor . Çok Yardımın Dokundu Sağol 5+rep verdim ayrıyeten bir kere daha 5+rep veriyorum .
önemli değil