02-01-2008, 11:52 AM
02-04-2008, 09:05 PM
neyle ilgili bilgi istiyosun yinede ben sana yardımcı olayım ilk olarak bence kristal madeni,metal madeni,deuterium senzeleyicisi ve solar enerji santralleri yap bunlar birikecektir yani bunlar kademe kademe ilerler sonra bilimsel araştırma labavatuarı yaparsan araştırma tekniğin açılır araştırma ya girdiğinde sadece iki seçenek açık olacaktır enerji tekniği ve bilgisayar tekniği onları yaparsın we azcık kapatırsın oyunu sonra herşeyin azcık birikir sonra tekrar girersin girdiğinde yine fazla olmazsa 1-2 kademe yükseltirsin binada yaptıklarını sonra aynısını tekrarlarsın ve bu sefer girdiğinde hepsi dolmuş olur sonra robot fabrikasını kademe 2 tapıp dersaneyi açarsın ama şunu bil tersane yapmadan savunma bölümü de açılmaz tersane yaptığında tersanede sadece bir seçenek wardır o da solar uydu bu sana solar enerji santrali gibi enerji sağlar sonra savunmaya girersin we orada roketatar olur ondan yaparsın eğer 2000 kristalin we 500 deuterium un warsa tersanede ikinci olarak hafif avcı açılacaktır bu savaş gemilerinin en güçsüzüdür 3000 metal 1000 kristal ister aslında oyun araştırma we bina bölümünden dewam eder oraları yaptıkça tersane we savunma mekanizmaların açılacaktır binanda en başta açık olmayan uç şey wardır onlarda terreformer füzyon enerji santrali ve nanit fabrikasıdır.Bütün yazı bana aittir hiçbir alıntı yapılmamıştır EMEĞe SAYGI
03-30-2008, 10:30 AM
SATILIK OGAME ADRESİ VAR 1 MİLYON PUANI GEÇMİŞ FİLO BASMA AŞAMASIN DA 15 OLUM YILDIZI VAR İSTEYEN VARSA
EKLESİn KONUSALIM habib47@mynet.com
EKLESİn KONUSALIM habib47@mynet.com
06-26-2008, 08:45 AM
bir şey tavsiye etcem asla ve asla multi hesap açmayın.3. evrendeyken 26.000 puandayken 20 muhrip varken 5 multi hesap açtığım için operatör bana 2035 e kadar ceza verdi.
ogamenin en güzel yerlerindeyken bıraktım ogame ' mi
ve en düşük puanlıyla oyuna devam ediliyor.
şimdi Tanoth oynuyorum
SAYGILAR.
ogamenin en güzel yerlerindeyken bıraktım ogame ' mi
ve en düşük puanlıyla oyuna devam ediliyor.
şimdi Tanoth oynuyorum
SAYGILAR.