Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: H.o.r.o.r F.a.c.t.o.r
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
yıl: 2015
Teknoloji artık çok gelişmişti. Yeni yeni buluşlar çıkıyordu. Ama en önemlisi genler üzerinde yapılan çalışmalardı. Bu çalışmalar en büyük Türk Laboratuvarında yapılıyordu. Bir grup bilim insanı genleri değiştirerek bazı sorunları önlemek istiyorlardı. Ama içlerinden bir tanesinin yaptığı hata çok pahalıya patladı. Yanlışlıkla genle ilgili raporları karıştırmışlardı ve yanlış bir deney sonucu belirsiz canavarlar türemeye başladı.
Bu canavarları yok etmek için sadece bir insan gönüllü oldu. İstediği tüm herşey karşılandı ve göreve hazırlandı.
Burdan itibaren biz giriyoruz devreye..

Türü:Horror FPS
Yapımcı:EvA Stüdyoları
Senaryo:keremc95
Çıkıi Tarihi:Mart
Demo.Yarın
İşte ilk screenshot:
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Resimden bakılırsa oyunun güzel görünüyor bide keremc95 de grupta kesin iyi bi oyun yapmışsınızdır.Şimdiden merak ettim bende oyun yapma programımı geliştiriyourm.
Görünüşe göre FPS Creator kullanıyorsunuz.

Ayrıca senaryoya gelince alınmayın ama çok fena Half-Life'ın senaryosuna benzettim.

Neyse size iyi çalışmalar! Good
FPS Creator 'la yapılan oyunlar bayağı hoşuma gidiyor...Ama daha indiripte incelemedim programı

Ha bu arada oyununu sabırsızlıla bekliyorum
Beyler 1 2 saat sonra demo geliyor.
2. screenshot istiyorsanız oda birazdan geliyor
vayyy
Sayfa: 1 2 3
Referans URL