Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Abuzittinin Maceraları 2 (Türkçe Macera Oyunu)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Oyundan bir kaç resim

Yapımcı Firma: theSilentMotel
Türü: Macera - Komedi
Oyuncu Özellikleri:
Toplama-çıkarma işlemlerini yapabilen
Mouse iyi kullanabilen
Hızlı düşenebilen
Oyunu eğlenmek için oynayan
ve ilk oyunu oynamış kişiler
Özet: İlk oyunda Abuzittin askerlik arkadaşı Murat'ın nişan yüzüğu kaybetmiş ve yüzüğu tekrar ele geçirebilmek için türlü maceralara girmişti ve en sonunda yüzüğün aynısından sahip olan Otel Turkonun sahibinden yüzüğu çalmıştı. Ama olaylar burada kalmayacaktır.
Konusu: Abuzittin'in askerlik arkadaşı Murat bir gün kaçırılır ve Murat'ın kaçırılmasının suçu Abuzittindir ve onu bulmakta yine Abuzittine kalır. Abuzittin Murat'ı bulmaya çalışırken birbirine rakip iki çetenin ortasıda kalır ve olaylar ilerdikçe işler iyice karşılaşır ve sonunda Abuzittin'i yine bir çok süpriz beklemektedir.

İlk oyunu oynamamışsanız buraya
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

bu oyunu oynamak istiyorsanızda buraya
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Tesekkürler sitede vardı ama bu ikinci versiyonu yoksu herhalde.
kardeş bu oyunu nasıl yaptın yani programın adı ne çünkü bende bu aralar oyun yapmaya başladım da hangi prg ? (eline sağlık kolay gelsin)
sağol kardeş +rep verdim
sağol
3 u cikcak mi bunun ciksin lutfen
Oyunun yapımcısı benim. Oyunun herşeyini Flash 8 ile yaptım.

Syodej Yazılan:
Oyunun yapımcısı benim. Oyunun herşeyini Flash 8 ile yaptım.

Hmm... Afedersin, yanlış düşünmüşüm. Emeğine sağlık. Şimdi indireceğim.

Ayrıca oyun çok güzel. Bunuda daha yeni indiriyorum dediğim gibi. Diğer oyunlarında çıkmasını dört gözle bekliyorum (Abuzittin'in Maceraları III) Başarılar Good

şu 4.bölümü bi geçemedim:D:D odada hapis kaldım :D
o odadan çıkabilmek için kova ile taşı al. önce kovayı ordaki halata bağla sonra taşı kovanın içne koy sonra oluşturduğun düzneğe tıkla ve sallan sallanırken düşeceksin düştükten sonra o boruyu al. Boruyu aldıktan sonra havalandırmayı o boruyla kır. Daha sonra kutuları da kır booruyla kutularıda kır sonra o kutuları it güzelce sonra o kutuların en tepesine çıkıp telefonla havalandırma deliğine gir. bilmem anlatabildim mi
ilki güzeldi umarım buda güzeldir
Saol kardeş birincisini severek oynadım ve bitirdim sıra 2.sinde
Çok Güsel Bende Buna Benzer Oyun Yapmıştım Adıda Abuzittincan Boyutu 24.8Mb
Ya adami takip ederken hep yakalaniyom. 2 defa saklanabiliyom ondan sonra saklancak yer kalmiyo. :( Lütfen yardim ediiin. :(
iyi bak etrafına mutlaka vardır saklanacak bir yer
son bölümde şifre ne
son bölümdeki şifre 108 olacak

Syodej Yazılan:
iyi bak etrafına mutlaka vardır saklanacak bir yer

Yok iste ya. :( LÜTFEN yardim eeett. :(

açılmıyor ya
valla kardes harika yapmişsin ilkindede çok hoşuma gitmişti hemen indiriyorum seni gibi insanlar oldukça türkçe oyunlar yürür emegine koluna saglik.
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL