Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Artık Oyunları Daha Hizli İndireceksiniz
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Evet Arkadaşlar Görüyorumki Forumda oyun indirme sorunu var , oyunların boyutu büyük buda siz güzel oyun sever arkadaşlara zorluk yaratıyor.

Şimdi size sunacağım program Oyun indirme işinde size nasıl faydali olacak açıklayım

1-Oyunları artık daha hızlı indireceksiniz , o kadar hızli indirme işlemini yapacaksınız ki şasıracaksınız

2-Artık oyun indirirken saatler pc başında beklemeye gerek kalmayacak.Örnek bugun oyunun 200 mb indirin yarın tekrardan 200 mb devam edebileceksiniz

3-Programi indirdikden sonra size bir uyari verecek Türkçe dil desteğini indirmek için tıklayın diye.İndirin ve Programın tamamını türkçe kullanın

4-Yanlız rapidshare linklerini programla indiremiyoruz.Rapidshare linki tıkladığınızda program devreye giriyor ama tabi indiremiyorsunuz ve programı devre dışı bırakmanız gerekecek nasıl mı ?
   -Masa üstünde iken saatin orda program simgesi olan yesil butonu çift tıklayın üst menüden ''indirilenleri'' sonra ''şeçenekler'' İnternet exprorer seceneğini kaldırın ve rapidshareden öyle dosya indirmeye devam edin ( programı tekrar devreye sokmak için işlemin tersini yapın )

Programın Ana detayları bunlar şimdi Resimli anlatımı

Programımızın adı Internet Download Manager 5.08.7 - Flasgetden daha iyi olduğunu söyleyebilirim

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Şifre=www.hiperoyun.net

Anlatım : Ferraconn

kardeş acayip çok sağol tşkr
ben flash get kullanıyorum fakat hala çok hızlı inmiyor
eğer bu dediğin gibi flash getten daha hızlı indiriyorsa çok güzel
fazla beklemek zorunda da kalmayız
şimdiden teşekkürler
inşallah dediğin gibidir
Flashgette kullandım ama bu daha iyi walla kaçırmayın Alkis

Hem flashget güvenli değil zaten Madd
kardes gercekten tberık edıoyorum rapıd shearden olmasa bıle rapıdshare.de adresınde verırsenız lınkler daha hızlı gelıor herkesın haberı olsun
Ya flashget dediler dediler indirdim çok küçük artış oldu bu resim doğruysa çok işimize yarar indiriom şuan teşekkürler:)
Ya indirdim ama 29.küsür-30 kb alıo saniyede sende nası 110 anlamadım ha
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Referans URL