Arkadaşlar Yedi Bir oyun yapımına başladık fakat bize 3d modelleme den anlayan 3 kişi lazım lütfen 3d modellemeden anlayan adını ve mail ini yazarak bize Katılabilir
Ben 3D Modelleme de yapabiliyorum. Bunları obj. formatında ve mod. formatına getiriyorum. Hatta 3D yaptığım oyun bile var. Ama katılmak istemiyorum.
Bende ben çok sitede 3D oyun yaptım.Ama Yinede bende katılmıycam çünkü benim yaarışmam gerekicektir.Bende irternette çok gezmediğim için ama yinede zamanımı verimli kulandığım için ara sıra bulabiliyorum.Benim zamanımı verimli kullanınca sanki zamanım daha çok oluyor gibi zamanıı nelerle kullandığım aşağıda belirtilmiştir.
1.10 DKmı2 site yaparım
2.5 Dk mı ise forum ile geçiririm.
3.3 Dk mı Msnede geçiriyorum
4. 1 Dk mı arkadaşlarımın sitesinde katkıda bulunuyorum. (örnek:www.8cciler.tr.gg)
5.20 dK mı hiper-oyunda geçiriyorum.
6.1 Dk mı eğlence ile kulanıyorum.
7.10 dk mı proğramlarla geçiriyorum
8.5 Dk mı İrternete gazetelere bakıyorum (çok az)
9. 4 Dk mı başka forumlarda kullanıyorum
10.1 dk mı bilgisayarı kapatırken yapıyorum
Toplam 1 saat bilgisayardayım.
Bende ben çok sitede 3D oyun yaptım.Ama Yinede bende katılmıycam çünkü benim yaarışmam gerekicektir.Bende irternette çok gezmediğim için ama yinede zamanımı verimli kulandığım için ara sıra bulabiliyorum.Benim zamanımı verimli kullanınca sanki zamanım daha çok oluyor gibi zamanıı nelerle kullandığım aşağıda belirtilmiştir.
1.10 DKmı2 site yaparım
2.5 Dk mı ise forum ile geçiririm.
3.3 Dk mı Msnede geçiriyorum
4. 1 Dk mı arkadaşlarımın sitesinde katkıda bulunuyorum. (örnek:www.8cciler.tr.gg)
5.20 dK mı hiper-oyunda geçiriyorum.
6.1 Dk mı eğlence ile kulanıyorum.
7.10 dk mı proğramlarla geçiriyorum
8.5 Dk mı İrternete gazetelere bakıyorum (çok az)
9. 4 Dk mı başka forumlarda kullanıyorum
10.1 dk mı bilgisayarı kapatırken yapıyorum
Toplam 1 saat bilgisayardayım.
bence gayet planlı ve mantıklı tabi doğruysa. Doğruysa , ders çalışmak vb. aktiviteler yapmak için kendine çok zaman ayırmış sosyal birisidir kendisi.