Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: [Program] Game Maker CharacterMaker (indir)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Game Maker'de karakter yapmak için program arıyordum ve kendim yapıyorum. Programın bitmesine çok az kaldı ve yakında sunacağım. Kodları 0'dan ben yazdım.. Başka bir objenin etrafında dönmeyi ve sıralı olarak resimler çekmeyi kendim kodladım. Kullanımı şöyle olacak:

1.Boş resimler olacak (kol,bacak,baş vb.). Resimler tam boş değil sadece kırmızı bir nokta olacak o kırmızı nokta da eklem yerini gösteriyor.
2.o resimleri doldurduktan sonra programa gireceğiz. Karşımıza bir karakter çıkacaktır. Kendim yaptığımız bacak, baş resimlerini birleşmiş halde bulacağız.
3.Eklemleri sol tuşa basılı tutarak oynatacağız ve Num0 ile resim çekeceğiz.
4.Animasyon adlı klasörümüze çektiğimiz resim gidecek. Resimler numaralı çekilecek(animation_1,animation_2,animation_3).
5.Bu resimler Bitmap olacak ve bunlar birleşince karşımıza bir animasyon çıkacak.Bravo.
6.Ayrıca eklemler arası uzunluk, gövde uzunluğu vb. şeyleri ayarlayacağız.

Bunu gerçekleştiremediğimiz bir çok projeyi bununla gerçekleştirebileceğimizi düşünüyorum. Mesela bir dövüş oyunu için çok işe yarayacak. Bununla da bir oyun yapacağım. Mortal Kombat türü bir oyun yapacağım bu program ile. Pivot programından daha iyi olacak. Pivot'ta çubuklar var sadece ama benim programımda çubuk yerine resimler ekleyebileceğiz.

Download adresi aşağıdadır (RAR Arşivinden çıkarmayı unutmayınız)
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
emin atan mesajını sildim. Selam demek için mesaj mı atılır? slm aga yazmışsın sadece. Yanında bir yorum olsa tamam da sadece öylece yazılmaz.
güzel bişeye benziyo
İlgilenmene sevindim. Programı bitirdim sayılır zaten. Kaynak alma ve uzunluk ayarlama kaldı sadece. Test ettim programı. Kol, bacak vs. çizdim. Bir asker oluşturdum ve animasyon yaptım. Tek sorun diyelim ki kolu döndürmek için tıkladık. Kolun altında diyelim ki bacak var. İkisini birden oynatıyor ve sorun yaratıyor. Bunu çözmek için şöyle bir yol düşünüyorum. Sağda bir çubuk adam modeli olacak. El'ine tıklayınca elini oynatacağız. Modelin başına tıklayınca başını oynatacağız gibi birşey yapacağım.
Programın download adresini verdim. Yukarıdadır. Programı açınca kullanım hakkında bilgiler karşınıza çıkacaktır. Burda zaten biraz anlatmıştım.
Kırılma ama, gördüğüm kadarıyla pek bir işe yaramıyor...

1- ayaklar direk govdenin asadaki bittiği yere bağlanmalı, başka bir çizgi daha çıkarmışsın gıcık oldum ya :D
2- eller içinde aynı şey geçerli.

Neyse, klasörden değiştirilebilir ama, tavsiyem bu programın 2.0 versionu çıkacaksa yeni eklem ekleme gibi şeyler de olmalıdır. Mesela 2 tane çizgi var. İkiside kol. Birbirinden ayırıp kolun büyüklüğünü değiştirebilmeliyiz. Mesela karakterin büyüklük-küçüklük durumu değişmeli. Kaş, göz vb. gibi şeyler de eklenilebilmeli. Renklendirme olmalı. Bunlar olursa eğer gerçekten de birşeye benzer.
Lord26 programın nasıl kullanıldığını okumamışsın. Bu bir ÇÖp ADAM programı DEĞİL. Dedim ki ordaki resimleri değiştireceksin. Ordaki resimleri değiştirerek istediğin kadar karakteri büyültebilirsin. Ayrıca neyin nereye bağlanacağını programdan ayarlayabiliyorsun. Bunu da söyleyeyim. Çubukları kalınlaştırmak istersen gir ordaki çubuk resimlerine kalınlaştır! Renk özelliği demişsin. Zaten resimleri değiştirirken kendin renklendirme yapabilirsin.
Sayfa: 1 2
Referans URL