Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Arkadaşlar yardım crysis son bölüm resimli soru
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

arkadaşlar son durumum budur. herkes ortadaki deşil gibi yere Tac silahıyla wur diyor ancak kitlenemiyorum. Bi de dürbünle kitmenle diye birşey mi war warsa anlatırsnz sevinirim.Herkese ii akşamlar
roket atamıyormusun
atamıyorum yani kitlenmiyor
arkadaşım galiba orda kız tamam filan diyodu ilk sol tarafa kilitleniyordun .sonra da sağ tarafa kilitleniyordun
dostum yapacan tek şey yerdeki roketatarları bu yaratığa fırlatcaksın o sonra patlıyor asıl sorun sonra olacak denizden cıkacak yaratıkla ama dedğim gibi rokewtatarları kullan patlıyor
Referans URL