Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Torque oyun motoru
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
şu an elimde demosu olan torque oyun motoru çok güzel bir oyun motoru. kendi senaryonuzu hazırladığınız oyunu demosunda fazla ayrıntı yok.ama full versiyonunda süper şeyler ve -replerinizi bekliyorum.
link: Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Programa baktım 3D ve kaliteli bi görüntüsü var ama prgoram seni fazla serbest bırakmıyo hangi lini verisrsende ver Game Maker'i geçecek bir program olamaz bence.Ama paylaşım güzel o yüzden hakettiğin repleri göndereceğim
Benim Game Maker kullanmamın nedeni her türlü oyun yapılabilmesidir. Mesela kodsuz bir oyun motoru seni hiçbir zaman serbest bırakmaz. sınırlıdır. Ama Game Maker'de Game Maker Language (GML) olduğu için ve dll. ekleyebildiğimiz için çok güzell.
Benim Bildiğim Kadarı İle Game Maker 7.0 Kod İşletmiyormuş Bu da Bir sınırlama Bence Ama Benim Önerim 6.0 3D kitapçığını İndirdikten Sonra 3D Oyun Yapılabiliniyor Rahata Eriyorus Yani.
ben demosunda hiç birşey yapamadım sadece neler yapılabileceğini gösteriyo
valla en iyi Game Maker 7.0
İLK Başta Ben bu oyun motorunu başka bir yerde görmüştüm ama önem vermemiştim.Nasıl bişey acaba

Spent_Build2 vs CrC32
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Sayfa: 1 2
Referans URL