Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: [Yardım] object'i Arkadan İzlemek
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
İki tane objem var. Birincisine izlenen diyelim. İkincisine izleyen diyelim. Şimdi ben izleyen objesinin izleneni arkadan takip etmesini istiyorum. Biliyorum ne diyeceğinizi. Ama benim sorunum farklı. Belli bir mesafe uzaklıktan ve arkadan izlemesini istiyorum. Yani hep arkasında olmasını istiyorum.Kısaca bana şöyle bir kod gerekiyor:.
:Direction'a göre yer ayarlama, objeye direction yönünde belli bir uzaklıkta durma
Neyse yardımlarınızı bekliyorum!::mrgreen::
3D için mi ?
2D olarak bana kodu lazım. Bu kodu 3D'ye ayarlayacağım.
3D de ayarlayamazsın o kodu , onlar farklı olaylar.
Biliyorum. Ben onu objenin etrafında döndürmek için kullanacağım. 2D olarak lazım yani
Ben daha önce denedim olmuyor o sandığın kod. 3d hesapları zor. Bir sürü işlem denedim o başka şeylerle oluyo etrafta döndürme olayı. Tanjant bide cos kullanılıyodu onun için bi example görmüştüm.
Xantier ben senden onu istemiyorum. Sen sadece 2D'de bahsettiğim kodu versen yeter. Lazım oluyor başka konularda da.
Objeyi izleme konusunda yardım edebilecke olan hiç yok mu?
Sayfa: 1 2
Referans URL