Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Kolayca Program İle Sprite Çizimi
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ÇİZİM:
Önsöz:

ilk önce şu verdiğim linkteki programı indirin reklam olmasın diye adını sölemiyom orada yazar spriteleri ister gif yapın isterseniz pivotun kendi uzantısını yada kare kare resimler şeklinde düzenleyin.
PROGRAMIN KULLANILIŞI:
program kurulu halde pivot.exe yi çalıştırın ve en yukarda options var onu 800x600 yapın ve orada programın sol tarafında yazılar var onlar play:oynat,stop:Dur,add figure:karakteri ekle,delete:nesneyi sil,colour:renk,flip:adamı ters yöne çevirme zıt yöne,next f-r-a-m-e:bir sonraki kare
ÇİZİME BAŞLAYALIM:
şimdiki aşamamız nasıl çizim yapacağımız adamımız zaten ilk başta vardı dimi adamımızın koluna tıklayıp mosumuzu basılı tutalım ve şimdi biraz aşşlağı indirelim orada zaten aşşağı indirdiğinizde tam olarak nereden indirdiğinizi gri olarak gösterir.griyi biraz geçsin.VE next f-r-a-m-e tıklayın.sonra tekrar indirin. böle tam 7 kere yapın.ve play deyin adamımız kollunu indiriyor kaydetmek için iste en yukarıda menüler var file yazan yere tıklayıp Save Animations deyip kaydedin (gif olarak kaydedin) kaydederken önümüze bir pencere çıkcak oradaki delayı 0 yapın eğer gif resmi açtığınzda çok yavaş ilerliyorsa bu sefer adamımızın herhangi bir yerini oynatırken gri çıkan şekli birazdaha geçsin o zaman çok güzel olur.

oldu herhalde hade +rep +rep

LİNK:
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Ya allahım sürekli olarak rep dileniyosun. Pivot zaten çubuk adam çizimi , anlatılmadanda anlaşılan bişey. Herkes rep için bişeyler yapıyor ya.
tamam kardeşim ben neden rep sitiyom sor güvenilir olmak için yaw kardeşim bak 0 repim olsun ama - olmasın anladınmı!!
+rep istiyorsan kullanıcıların yapamadıkları şeyleri anlatmalısın!. Durduk yere öyle anlatırsan +rep göremezsin. Bir de şunu diyeceğim Pivot'un çok arıyordum gelişmişini arıyorum. Yani çubuklar yerine resimler koyacağız. bacak , kafa vs. Onları oynatacağız. Öyle olursa güzel olurdu.
NESE EMEGE SAYGILI OLALIM DIMI ELINA SAGLIK KARDESIM COK GUZEL BIR GORUNTU CIKTI ORTAYA EMEGINE SAĞLIKK
Büyük harflerle yazmana gerek yoktu!
Referans URL