Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: [Yardım]Tur Gösterme
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ben game makerda bir koşu yarışı oyunu yapmak istiyorum.gerşeyi hazırladım.ama tur gösterme kaldı.yani şöyle bi kod olcak.bizim adamımız yada düşman başlangıç çizgisinden geçtiğinde tur sayısı 1 artacak.bu kodu istiyorum.lütfen bilen varsa yazsın.bilene+5rep
bir tane objemiz olsun çizgi şeklinde karakter ona değdiği zaman score +1 artsın öyle deneyebilirsin eğer yapamazsan ben açık kaynağını yaparım koyarım buraya
öyle yaparsan adam sürekli gidip o çizgiye değer ve tur atlamadan atlamış gibi görünür...eğer kodsuz bişey istiyorsan yola küçük parlak noktalar koy...ve karakterin onu sırayla toplamasını sağla...ör: yolun biraz ilerisine bi'tane koy karakter ona değince o nokta yok olsun ve yerine ilerde bi'tane daha çıksın böyle böyle "bitiş" çizgisine kadar ***ür....kodsuz en fazla bu kadar olur
sniper666 çok haklı olarak söyledi. Nokta değil şöyle olur. Yollara görünmez çizgiler koyarsın. 5 tane filan. o çizgilerin hepsinde geçmişse ve finishe gelmişse oyun bitmiş olur. Bunun gibi mesela. Alarm'ın her 30 stepi 1 sn'ye eşit. Yani alarm'ı 30 kurarsan 1 saniye olmuş olur. Buna göre ayarlamalısın süreyi.
bi açık kaynak dosya gönderebilir misiniz?
Referans URL