Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Rezil ve Rüsvalık
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Forumunuzda bi ara moderatör olarak bulundurduğunuz Sezgin75 adlı hırsız herkesin yazılarını , tutoriallerini , emeklerini , kendi elleriyle hazırladıkları örneklerini çalıyor. Konuyu buraya açtım çünkü hiperoyuna çoğunlukla uğruyor kendisi. Kendisine ulaşamadım ama bir iki mesajım var :
- Adi herif , merak etme yazılarımın telif haklarını alıyorum.
- Gerekli şikayeti googleye ve googleyle iş birliği yapan blogger'e bildirdim. Google , iş birliği yaptığı şirketin hırsız linki olmasını istemez heralde ?
- Çok rezil bir insansın , hırsızlık yapıp bunla övünüyosun. Merak etme ben sana yapıcağımı biliyorum. Hemde öyle bir biliyorum ki...

Senin o oyun grubunu felan herşeyini başına yıkıcam. Benim emeklerimle uğraşmanın ne olduğunu göstericem. Blöf yapsaydım , şuanda başına tuttuğum hackerler şifreni çalmakla uğraşmazdı. Madem çalıyorsun bende senin bi kaç şeyini çalayım , hem eşitleniriz. Umarım mesajı almışsındır
evet evet bu insan dışı varlık benimde çok yazımı çaldı.ama google bunun hakkını veriyor.içerik çalıntı olduğundan googlede ileri sıralara çıkamıyor.zaten ileri sıralara çıksa o zaman yapacağımı bilirim.
Cok Dogru Bir Tespit
bencede doğru aynı olaylar benim de başıma geldi benim yazdıklarımıda çaldı derhal bu siteden kovulmasını istiyorum
herkes şikayet etsin
ben bu adamı hiç tanımıyorum ...

Ama hırsızsa elbet birgün grubu yıkılır...
Ben Tanıyorum sezgini ************* sahibi bi ara bi site daha açmıştı gaiba,onun grubunu biliyorum 90 dan fazla kişi çalışıyorlar bende katılmıştım bi arada 3d grafik bilmediğimden çıktım :)
Reklama gerek yok(Reklam yapmak istemediğini biliyorum Aleximenes!). Sitesi lazım değil. Böyle birşeyler duymuştum. Konuyu kilitlemiyorum. Admin Ferraconn bakarsa daha iyi olur.
Sayfa: 1 2
Referans URL