Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: error oyunum açılmıyor çözenlere +rep
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar ben şimdi bi oyun yapıyom ve kaydediyorum ve game maker ile açıyorum start diyorum böle yazıyor''Unexpected error occured when runnıng the game'' ne yapabilirim delirecem yardım ederseniz sevinirim
Sen bir yerde yanlış kodlama vs. bişey yapmışsın. Şimdi unexpected demek çözülemedi demek. Ben de yanlış kod yazdığımda böyle çıkıyordu. Yanlış lib.'den de olabilir. Yani Kütüphane(lib.) ile bir aksiyon yapmışsındır. Yanlış yazım vs. yapmışsındır.
Not: Bir konuda cevap vermiyorsun demişsin. Mesajını daha yeni gördüm. Günde 1 kere bakıyorum. o da saat 18:00-20:00 gibi oluyor.
ö.m den açık kaynaını at nerde yanlış yaptıını söliyim.
Sakın atma !

Unexpected = tahmin edilmeyen

Bende eskiden GM7 de oluyodu. Anladım ki extension packetlerim bozuktu. Bide libler öyle yani diyorum ki oyununa eklediğin extensionları kaldır, yeni eklediğin libleri kaldırıp dene olmazsa bilemiyorum.
exentionları derken ne kastettin bu arada kod falan vaya ben eveny yaptım key release key press bide yönler başka bişi yok ne hatası olacak anmaladım :D yaw zaten ben 7.0 denedimoldu 7.0 pro dendim oldu 6.1 dendim oldu 6.0 dendim oldu :D hata nerede yoksa çokmu event koyuyom :D
Bir yeri yanlış yazmışsındır muhtemelen. Türkçe karakterden olur, " , ( , ) gibi işaretleri yanlış koyarsan olur!!
belki kaydedemedinnn olabilirrr
Sayfa: 1 2
Referans URL