Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Menü Yapımı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
İlk Önce Bize Buttonlar Gerekiyor.Bu Buttonları Nerden Yaparım Diyorsanız: Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Buraya Giriyorsunuz İstediğiniz Fontu Seçiyorsunuz Ve Oraya Basla,Ayarlar ve Cikis sırasıyla Yazıyoruz Ve Ustte Cıkan Resimleri Kaydediyoruz.

Sonra Game Makerimizi Acıyoruz.Ve 3 Ayrı Sprite Yapıyoruz.İlkine spr_basla İsmini Veriyoruz Ve BannerBreak Ta Yaptığımız Basla Resmini Koyuyoruz. 2. Spritemize spr_ayarlar İsmini Veriyoruz Ve Yaptigimiz Ayarlar Resmini Koyuyoruz. 3. Spritemize de spr_cikis Adını Veriyoruz Ve Yaptığımız Cıkıs Resmini Koyuyoruz.

Şimdi sıra Geldi Objelere. 3 Tane Obje Yapiyoruz Ve sırayla Adlarını obj_basla , obj_ayarlar ve obj_cıkıs Yazıyoruz.Ve Resimlerini Koyuyoruz Objelere.
Şimdi obj_basla nın İcine Giriyoruz Ve Add Event > Mouse > Left Button Yapıyoruz Ve Oraya Baslaya Basınca Baslangıç Odasına Gitmesi İcin Main 1 Den En Alt Soldaki Different Room Secenegini Surukluyoruz Action Kısmına Ve Hangi Odaya Gececeğini Seçiyoruz Oradan.Sonra obj_ayarlar in İcine Giriyoruz Ve Tekrar Add Event > Mouse > Left Button Yapıyoruz.Ayarlara Basınca Hangi Odaya Gitmesini İstiyorsanız Main 2 Den En Alt Soldaki Different Room Secenegini Surukluyoruz Action Kısmına Ve Hangi Odaya Gececeğini Seçiyoruz Oradan.Ve Son Olarak obj_cikis in İcine Giriyoruz. Add Event > Mouse > Left Button Yapıyoruz. Action Kısmına Oyunun Kapanması İcin Main 2 Den End Game Secenegini Surukluyoruz.
İşte Bukadar.
Herşeyi Ben Yazdım.Kopyalanıp Başka Bir Konuda Kullanılması Vicdanen Yasaktır.
+ Rep Versenizde Olur Vermesenizde Olur.Gonlunuzden Ne Koparsa Rolleyese
Niye daha bakmadım yaptığına ama görünüşu biraz doğru gibi hem dediğini anladı herkes "bibok" derken yaptığın saygısızlık adam kendi fikirlerini konuya dökmüş yardım vermiş herkese rep istemek de hakkıdır.e yanlış yaptımıda uyaracan küfür etmiyecen!!
yönetici bu gidişle banlanacaksın çünkü biri vardı (sanırım hick189) repini bile çok salakça diye vermişsin her yerde huzur bozuyorsun eğer bir daha kötü mesajını görürsem senin için hiç iyi olmaz...
Bence de hiç uygun bir davranış değil. Bana da küfür etmedin ama ver MSN'ni falan diyorsun senle orda konuşalım diyorsun!!
Adamın Asabını Bozuyorsunuz.Biz Burda Paylaşım Yapiyoruz Sen Ne Diyorsun Yonetici.Lutfen Konuyu Baska Yerlere Saptırmıyalım.Dersh Hakkındaki Sorunlarınızı Ve Yorumlarınızı Yazınız.
yöneticinin mesajlari ve konuyu amacindan saptıran mesajlar silinmiştir.
Sayfa: 1 2 3
Referans URL