Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: [Yardım] Strateji oyun (+5 rep vereceğim)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkdaşlar ben 3D oyun yapabiliyorum ama bu strateji oyunu yapmak dahada zor en azından bir resmi vertex kodlarıyla 3D yapabilirmde bu strateji işi zor yardım veya açık kaynak lin verebilen varmı?
Hem yazdığınız tüm yardımlar başka kişiler tarafından da kullanılabilecek yardım verene tam +5 rep veriyorum
arkadaşim bak ben sana bi sate verceem o sitedeki programı inndir strateji oyunu yapmak daha kolay ben bi tane yaptım ylnız birazcik ing. bilcen
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. tamammı +5 puanımı unutma haaaaaaaa
Bozuk link vermişsin!
ewet link kırık ve +5 rep alıcağına -5 rep almış :D:D:D:
doğru link bu:

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
o program bende varda yüklemek için şifre istiyo.yükleyemedim şifre bedavaymış öle yazıyo
o programı kullanmak için ayrıca Delphi dili bilmen gerekiyordu galiba. Öyle biliyorum.
Sayfa: 1 2
Referans URL