Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Sitedeki Tüm Dersler -Soru Sormadan Önce Bakınız-
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Burada bulduğum dersleri yazıcam. Sitedeki dersler buyrun:

Game Maker Dersleri 1 - CaylakOyuncu - Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

AÇIKLAMA

Gerçekten güzel, başlarken mutlaka okunması gereken bir ders.

Game Maker Yeni Başlayanlar Bölüm 1 - Lord26 - Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

AÇIKLAMA

Bölüm 1 ve 2 birleştirilince, Game Maker en kolay anlatım şekli oluşuyor. Bakmanızı öneririm.
------
Game Maker Yeni Başlayanlar Bölüm 2 - Lord26 - Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Game Maker ve Olaylar - Ferraconn - Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

AÇIKLAMA

Okuyamadım, ama Ferraconn abi yazdıysa tamamdır :D

Game Maker ve Olasılıklar - Ferraconn - Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

AÇIKLAMA

Okuyamadım yine, ama iyidir bence :D

Oyun Dersleri1: Oyun Yapımına Başlangıç - Lord_Berkay - Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

okuyamadım...
----

Oyun Dersleri2: Oyun Programlama - Lord_Berkay - Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

vaktim yoktu yine...

---

Oyun Dersleri3: Oyun Yapmaya Nasıl Başlarım? - Lord_Berkay - Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

yine yoktu zamanım...

Game Maker Dersleri 2 - CaylakOyuncu - Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Yine CaylakOyuncu'dan, ve yine okunmalı...

Oyun Yapımı Derslerim Bölüm 3 - Lord26 - Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Oyun yaparken neler yapılmalı? Nelere dikkat edilmeli? Bir okuyuşta forumdaki en tecrübelilerden olmak için...
---

Game Maker Yeni Başlayanlar Bölüm 4 - Lord26 - Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Çok yararlı değil, ama amatörler için okumaya bence değer.

Menü Tasarım - keremc95 - Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Menü Tasarım kolayca yapabilmek için güzel bir paylaşım.

Adım Adım Online Oyun - keremc95 - Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Online oyunlar için gerekli olduğunu düşünüyorum.

Online Oyun için Library - keremc95 - Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Online oyun kütüphanesi

Game Makerda Objeyi Otomatik yönlendirme (Paths) - hitit-19 - Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Basit, amatörlere yararlı...

Game Makerda resmi küçültme büyütme özelliği - sprite - Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Game Makerda amatörler için gerekebilir.

Pause-Game Scripti - keremc95 - Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Oyunu durdurmak için.

Game Maker ile 3 Boyuta Giriş - Gm_Emre - Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Eee, artık 3D olayına giriyoruz. süper bir paylaşım olduğunu söylemeliyim.

Yardım istemek için konu açanlar çok fazla, onlara gelen cevapları da toplayıp bu konuda birleştirmeyi düşünüyorum.

Vaktim yoktu, hepsini okumadım. Tek tek bakıp uğraştığıma emin olun. +rep yardımı olduysa !
Çok teşekkürler. Derslerde anlamadığınız yerleri de buradan sorabilirsiniz. Konularda çok kalabalık yapıyor. Normal sorularınızı yine normal bir şekilde devam edebilirsiniz. -Derslerde- anlamadıklarınızı buradan alalım.
:) biraz daha mantıklı düşünüp onun yerine bütün dersleri burda toplayarak konu kirliliğini önleyebiliriz.
güzel paylaşım saol
Bir de şunun için +rep verseniz tam olacak :D:D:D
gerçekten çok iyi paylaşım olmuş böyle konuların olması çok iyi TÜRK lerin oyun dünyasındaki gelişmeleri de artar böyle gerçekten teşekkürler
ya bişi sölicm bunun resimli anlatımını yaparsanız sevinirim çünkü hiç bişi anlamadım
süper bir paylaşım
haftaya alırsın repi :D
ama hepsi burda ddeğil mesela agsyi anlatmıyo bunların hiiçbiri
sözlük al git ingilizce sitelerden oku türkiyede en fazla bu.
kusura bakma ama senin olmayan ingilizcenle bana kafa tutamasıın sözlük almamada gerek yokbenim ingilizcem daha o kadar geri deil benim demek istediğimse sitedekilerin burda olmamasıydı
aah.. olmayan ingilizce dedi. Devam et ..
Artariel'in ingilizcesi olmasaydı o kadar GM bilgisine nasıl sahip olacaktı?. Hem ags vs. onları araştırarak öğrenmen gerekiyor. Türkçe kaynak fazla bulamazsın. İngilizce şart. İngilizce birsürü kaynak var.
Konu ingilizceden açılmışken ingilizceyi tamamen öğrenirsek zaten gamemaker yerine OpenGL,C++,DirectX,C#,Python,Flash ActionScript gibi dillerle oyun yapmayı öğreniriz nasıl her yerde bunlarla ilgili bir sürü kaynak var.Ben ingilizce biliyorum diyosanız ben bunlarla ilgili kaynak veririm size
Referans URL