Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: 2d Oyunlar İçin Grafikler
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Cs2d oyunundaki grafikleri birleştirdim.2 boyutlu oyunlar için kullanabilirsiniz.

Cs2d'den bir görüntü:(verdiğin klasörde bu grafiklerin çoğu var.)

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
player999 sana diyeceğim şu:
Rar dosyasının adına bile kendi sitenin adını koyuyorsun. Şimdi diyeceksin ki ben ilk kendi siteme koydum sonra buraya koydum diyeceksin. Bu kadarı da olmaz yani!!
şimdi dosyayı indirip baktım. cs grafik klasörüne giriyorum. Orda oyunbilgisi adında resim var oraya kendi sitenin adını yazmışsın. Giriyorsun. Zaten dosya adın bile kendi siten , oku diye dosya var açıyorsun daha fazlası için.... sitenin adını yazmışsın...... böyle olmaz ama!

keremc95 Yazılan:
player999 sana diyeceğim şu:
Rar dosyasının adına bile kendi sitenin adını koyuyorsun. Şimdi diyeceksin ki ben ilk kendi siteme koydum sonra buraya koydum diyeceksin. Bu kadarı da olmaz yani!!

istediğim yere istediğimi yazarım.seni ilgilendiriyor mu?madem o kadar blogun ismini görmek istemiyosun indirmezsin o zaman.hem zaten bu işler böyledir ben kendim upload ediyorum istediğimide yazarım.bu forumda da böyle ferraconn abi bi dosya upload etse rar şifresine hiperoyun yazar.bu işler böyle.

Zaten Ferracon kendisi admin ve site adı şu anda web-browser'in üstünde yazıyor :D :D :D . Xantier'in dediği gibi komiksin.
Burası Reklam Sitesi değil üstelik. Böyle geliyorsunuz çok bilmiş gibi bir blog kuruyorsunuz. Tamam blog kur ama alıntı yapma!. Ben buraya mesaj atan çoğu kişinin blogunu biliyorum.
1.Xantier
2.Emre Işık
3.Lord26.....
Bu kişiler şimdi buraya senin gibi reklam mı yaptı? Hayır yapmadılar. Sen de siteni tanıtacaksan başka türlü tanıt ve burdaki kişilerin huzurunu bozma!

keremc95 Yazılan:
Zaten Ferracon kendisi admin ve site adı şu anda web-browser'in üstünde yazıyor :D :D :D . Xantier'in dediği gibi komiksin.

keremc95 bi iyilik yap ve çeneni kapa.ve bundan sonra benim açtığım konulara bakma.

Sayfa: 1 2
Referans URL