12-30-2007, 12:15 AM

TEKNİK BİLGİLER
Kutu Gezegeni 1.0 oyununu DARKBASIC programlama dilini kullanılarak hazırlandım. Görsel resimleri ve ses efektlerini internetten buldum. Sadece ana menüdeki müziği FL STUDIO 4.1 programını kullanarak kendim yaptım.
DarkBasic programlama dili kendi içerisinde DirectX-7 kütüphanelerini barındırmaktadır. Dolayısıyla DirectX-7 ve üstü kurulu ve en az 640 x 480 çözünürlük destekleyen bir makinada rahatlıkla oynayabilmektedir. Oyun için sabit disk üzerinde 11.1 MB yer yeterlidir. Herhangi bir setup işlemi olmadığından daha sonra sisteminizden güvenle silebilirsiniz. Kesinlikle, Windows-Registry'yle veya programın bulunduğu klasör dışındaki bir konumla bir işi yoktur. Buralara dosya ve program atmaz. Kanti kunti işler çevirmez :))
TUŞLAR
Kutu Gezegeni 1.0, yön tuşları kullanılarak oynanmaktadır. Bunun yanısıra "1-2-3" rakam tuşlarıyla kamera geçişi yapabilirsiniz. "0" tuşu ile oyun esnasında ana menüye dönebilirsiniz. Kutuyu itmek için SPACE tuşu kullanılmaktadır. Ayrıca kamerayı yaklaştırıp-uzaklaştırmak için +/- tuşlarını kullanabilirsiniz.
HARİTA TASARLAMA
Kutu Gezegeni 1.0, diğer oyunlardan farklı olarak kendi haritalarınızı oluşturmanıza da olanak sağlar. Visual Basic tabanlı kolay kullanılabilen bir harita tasarım programı ile çok hızlı bir şekilde haritalarınızı hazırlayabilirsiniz. Kendi tasarladığınız haritalarda 3 boyutlu olarak oynadığınızda bundan büyük keyif duyacaksınız.
Download : Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Oyun şifresi : gokhanca.com