Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Kutu Gezegeni 1.0
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

TEKNİK BİLGİLER

Kutu Gezegeni 1.0 oyununu DARKBASIC programlama dilini kullanılarak hazırlandım. Görsel resimleri ve ses efektlerini internetten buldum. Sadece ana menüdeki müziği FL STUDIO 4.1 programını kullanarak kendim yaptım.

DarkBasic programlama dili kendi içerisinde DirectX-7 kütüphanelerini barındırmaktadır. Dolayısıyla DirectX-7 ve üstü kurulu ve en az 640 x 480 çözünürlük destekleyen bir makinada rahatlıkla oynayabilmektedir. Oyun için sabit disk üzerinde 11.1 MB yer yeterlidir. Herhangi bir setup işlemi olmadığından daha sonra sisteminizden güvenle silebilirsiniz. Kesinlikle, Windows-Registry'yle veya programın bulunduğu klasör dışındaki bir konumla bir işi yoktur. Buralara dosya ve program atmaz. Kanti kunti işler çevirmez :))

TUŞLAR

Kutu Gezegeni 1.0, yön tuşları kullanılarak oynanmaktadır. Bunun yanısıra "1-2-3" rakam tuşlarıyla kamera geçişi yapabilirsiniz. "0" tuşu ile oyun esnasında ana menüye dönebilirsiniz. Kutuyu itmek için SPACE tuşu kullanılmaktadır. Ayrıca kamerayı yaklaştırıp-uzaklaştırmak için +/- tuşlarını kullanabilirsiniz.

HARİTA TASARLAMA

Kutu Gezegeni 1.0, diğer oyunlardan farklı olarak kendi haritalarınızı oluşturmanıza da olanak sağlar. Visual Basic tabanlı kolay kullanılabilen bir harita tasarım programı ile çok hızlı bir şekilde haritalarınızı hazırlayabilirsiniz. Kendi tasarladığınız haritalarda 3 boyutlu olarak oynadığınızda bundan büyük keyif duyacaksınız.

Download : Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Oyun şifresi : gokhanca.com
sağol Caylak oyuncu bende senin gibi olmaya çalışıcam ama olamıyom :(
Boxworld gibi, güzel olmuş.
yıllar önce oynadığım sokoban'ı hatırlattı. Kontroller zor geldi bana ama güzel yapmışsın.
Çok Güsel Yaw Sokobana Benzio
Evet bir tane daha yakaladım.. Negzel :Alkis

Bu oyunumu kendisi yapmış gibi gösterenleri çok seviyorum. Onlara çiçekler, böcekler yolluyorum. Ama tabi şu da var. Buraya ekleyen kişi sadece paylaşmış. Fakat diğer mesaj yazanlar bir araştırma zahmetine girmeden veya en azından zip şifresindeki "gokhanca.com" ne acaba demeden, düz bir mantıkla oyunun sahibini şaşırmış.

Kardeşler, arkadaşlar, saygı değer Romalılar !
Bu oyun Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. adresinin ve Gökhan UZUN (yani ben) 'in programıdır. DarkBasic üzerinde 3D olarak kodlanmıştır. Yukarıdaki ekran resmi de oyunun tasarım programına ait olup Visual Basic ile kodlanmıştır.

Oyunun gerçek sayfası şudur. Daha iyi bilgi almak isteyenler buyursun.
Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Hani siz forumcular hep dersiniz ya. Emeğe Saygı PLS .. Ama Lütfen
Evet yanlış anlama olmuş olabilir. Ama bence önemli olan oyundan keyif almamdır. Oyunu
yapan kişi değil.
Referans URL