Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: 3d Araba Oyunu/Açık Kaynak
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Game maker'ın resmi forumlarında buldum.Baya güzel bir oyun.Ayrıca zevkli.Modellemeler güzel yapılmış.Yapan arkadaşa teşekkür ediyoruz.

*Oyunun Hikayesi:Siz bir arabayı kullanıyosunuz.Yolda silaha benzer bişey alıyosunuz.Ve arabalara ateş edebiliyosunuz.Skor falan yok ama siz koyabilirsiniz.

Resim:

İndirmek için: Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Boyut:5353 kb
Zip şifresi: Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
Ziplere neden kendi sitenin şifresini koyuyosun ? işin gücün reklam screen shotada oyunu kendin yapmışın gibi siteni yazmışsın

Xantier Yazılan:
Ziplere neden kendi sitenin şifresini koyuyosun ? işin gücün reklam screen shotada oyunu kendin yapmışın gibi siteni yazmışsın

seni de biliyoruz.buraya kendi sitenin linkine vererek konu açıyodun.kendin konulara direk link verince bişey yok ben zip şifresine kendi blogumu yazınca mı bişey oldu?

işini sinsi sinsi halletmeye çalışmıyorum :) en azından o kadar adi bir insan değilim. Ayrıca blogumda çalıntı yazılarda bulundurmuyorum. Konu açıyorum ki millet bilgi alsın. Sen ise herşeyi sinsi yolla çözmeye çalışıon.

Xantier Yazılan:
işini sinsi sinsi halletmeye çalışmıyorum :) en azından o kadar adi bir insan değilim. Ayrıca blogumda çalıntı yazılarda bulundurmuyorum. Konu açıyorum ki millet bilgi alsın. Sen ise herşeyi sinsi yolla çözmeye çalışıon.

senin ki ne?sinsilik değil mi?hem de en açığından milletin gözüne sokarak.direk linki ver bakın burda benim derslerim var de.sonra da millete iyilik olsun.öyle iyilikse bende açayım bi konu senin gibi.millete iyilik olsun.öyle mi?

işin gücün yok gidiyon bütün resimlere senin olmasa bile başkasının dökümanlarına bile oyunyapimi bilmemne yazıyon. Sinsilik gizli işler oluyo. Millete direk linki verdim çünkü GAME MAKER bölümündeyim ve sitemde şu şu dökümanlar yazıyorum dedim.

Edit : ayrıca sitene bi göz attım. game maker hariç herşey var pes 8 felan. Oyunyapımı derken pes8 mi yaptırıon bize ?
neyse komiksin :) devam et sen boşver beni.
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL