12-29-2007, 03:29 PM
Şöyle oyunda güzel bir müzik çaldırmak güzel olur.Zaten müziksiz oyun biraz boş oluyor.
Müzik dosyasını game makera yükleyelim.Sonra bir obje açalım.ve 'add event'ten create'yi seçelim.Ve sağdaki menüden main1'i seçelim.Ordan da 'play sound'u sürükleyelim.
Ve hazırladığımız bu objeyi odaya(room) koyalım.
--------Mutlu Son-----------

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
zip şifresi: Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
yazar:player999
Müzik dosyasını game makera yükleyelim.Sonra bir obje açalım.ve 'add event'ten create'yi seçelim.Ve sağdaki menüden main1'i seçelim.Ordan da 'play sound'u sürükleyelim.
Ve hazırladığımız bu objeyi odaya(room) koyalım.
--------Mutlu Son-----------

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
zip şifresi: Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.
yazar:player999
ama player999 arkadaşımızda da biraz haksızlık var konu çok küçük ben biliyorm diye değil bilmeyenlerde var fakat malum sitenin çok üyesi olunca önemli konular sürekli kayıyor o yüzden bu konuyu ses yerine daha kapsamlı daha çok ilgi çeken bişe yapsaydın ozaman +5rep verirdim ama 2 repinide verdim emeğinden dolayı.