Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Oyununuzun Simgesini Değiştirin.
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Şahsen ben game maker'ın şu yuvarlak simgesini sevmiyorum.Bu yüzden oyunlarımda bunu kullanmıyorum.eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız devam edelim.

İlk olarak 'Global Game Settings'e giriyoruz.Sonra üstten 'loading'i seçiyoruz.Change icon'a tıklayarak.Oyunu simgesini belirliyoruz.

Kaynak: Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. içeren adres
bunu bilmiyenmi var ya senide kırmak istemem ama çok saçma yani
yeni mi keşfettin lol
Yok bilmeyen yok, asıl sorun adam akıllı koyacak bir şey olmaması ve simge yapmanın bilinmemesi.
Ondan bazı arkadaşların oyunlarında game maker'ın yuvarlak kırmızı simgesi var.siz biliyo olabilirsiniz ama bilmeyen mutlaka vardır.ben de onlar için yaptım.siz hemen sazan gibi atlamayın.
hitit bişi sorcam ndn üyelik ismin hitit19 dan hitit-19'a geçti? dur tahmin edeyim. Banlandın yine üye oldun. Nerden biliyorum? Açtığın toplam konudan...

Neyse, bize simge değiştirme yerine, simge arşivi veya simge yapma programı bulsan inan çok daha yararlı olur...
Arkadaşlar hazır simgeler ve resimler için Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. a girin oradan Make bölümüne girin sonra Tools bölümüne tıklayın sol kenarda istediğiniz herşey var resim müzik arkaplan extension paketleri ayrıca library maker ama library makerin linkini 2.sayfada olmalı
Sayfa: 1 2
Referans URL