Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Mmorpg Senaryom
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Hep yazilimci olmayi hayal ediyorum birgün o büyük şirketlere girip bende oyun yazicam diyorum hayalimde bir senaryo var sizinle paylaşmak istiyorum.

......................................................................................................
Biz Canavarlar Eskiden Dünya'ya Hükmederdik.Sonra insanlar anlamadigimiz bir sekilde güclendiler teknolojileride cok gelismisti.
ilk baslarda bizi elektrikli zincirlerle egitmeye calistilar.Biz direndik ve hic pes etmedik.
Aramizdan bazilari insanlara yakınlastigi icin onlari disladik.Biz insanlardan önce vardik.Bu haksizlikti ve bu yolda asla pes etmeyecektik.
Karanlik bir aksamda heryer sarsilmaya basladi.Gökyüzünden birsey bize doru bir sey geliyordu.Hizini ölcmek imkansizdi.
Bu sey yeryuzune carptiginda bir an sessizlik oldu sanki dünya kendi icine gömüldü.
Sonra gözlerimizi actimizda öyle birsey gördükki kimse inanamazdi.vicudlarimiz insanlarla birlesmisti.
Tek caremiz baristi.Aradan 150 yil geçti insanlar ve canavarlar uyum içinde yasiyorlardi.
Ama dünyaya düsen seyin etkisinde kalmayanlarda vardi.Bunlar bizim yeni irkimiza düsman gözüyle bakiyorladi.Savas Kacinilmazdi.
Yeni bir şeyin farkina varmistik o cismin dünyaya çarpmasindan sonra hepimize birer güç armağan etmiş olmasi.
ortaya dört yeni kahraman çıkmıştı.'layzer,kondastos,Kamentra' bunlar bizim soyumuzu kurtaracak kahramanlardi.
Savaş başladiğindan beri dünyanin üzerindeki siyah bulutlar hiç kalkmadi.Artik teknoloji çağından ayriliyorduk.
Savaş bizi çok geriletti.Halkimiz yardim istiyordu ve uç kahramanimiz ortaya çikti ve şunlari söyledi 'Biz var oldukça hiçbir güç bizi yenemez'
Irkımızın bilgeleri onlari eğiterek güçlerini geliştirmelerini sağliyordu.Gün geçtikçe güçleniyorlardi.
Dusmanimiz olan kamestas ırkı bizi savaşa zorluyordu yapıcak birşey yoktu.Tek çare Savaşmakti.
Simdi size sesleniyorum kardeslerim bizim gücümüz sizinle var.Sizin yardiminiz gerekiyor.Simdi savaş zamani..............
......................................................................................................

yorumlarinizi bekliyorum
Gerçekten benden sonra bu forumdaki en iyi senaryo yazanla tanışıyorum :D senaryo yazabilen genellikle çok akıllı kişilerden çıkar. Beni eklesene bu oyun hakkında konuşalım seninle LORD26_THE_S_D@hotmail.com

Senaryoyu muhteşem bir şekilde düzenleyebilirim ama orjinal olmamış. Çünkü Transformers adında 3D bir çizgi film var, 50 tane bölümü falan var sanırsam ona çok benzemiş. Hayvanlar, dinozorlar falan insanlara dönüşüyordu ama tam olarak değil robot gibi oluyorlardı.
****Hikaye****
Eskiden iki aile vardı. bu aileler kucuk bi tarafı göl olan uç tarafı dağlarla çevrili bir yerde yaşıyorlardı. Bu aileler büyüdüler. Ama büyüdükçe sığamaz oldular. Gemiler yaparak gölü geçtiler. ama garip yaratıklarla karşılaştılar. ne yapmalıyız diye düşünüyorlardı ama iki aile arasında fikir ayrıcalığı oluştu. biri canavarlara saldırma fikri taşıyordu diğer ailede ise canavarlara saldırmadan huzurlu bir şekilde yaşamak. bu iki aile bu nedenden dolayı düşman oldular. iki aile de çok büyümüş ve bir devlet gibiydi. iki aile askerler yetiştirdiler. biri mavi diğeri kırmızı bayrak çekti. aralarında yapılan tek anlaşma şuydu:
askerler yetişecekler ve belli bir düzeye gelince istedikleri yere geçeceklerdi. Maviler huzurlu yaşamak istiyorlardı ama kırmızılılardan dolayı bunu başaramadılar. böylece başı olan ama sonu olmayan bir savaş başladı.

****Bu görev senin****
sen belli bir düzeye ulaşmış askersin. yerini seçecek ve kendini ilerleteceksin. bazen savaşlar da çıkacak. ama sen hep ilerleyeceksin.

-----
Benimki o kadar iyi sayılmaz
gerçekten o çizgifilmi hiç izlemedim

ama sen beni ekledin galiba konuşalim

bakarsin ilerde gerçekleşir
Doğrusu keremc95 sen senaryo yazamıyorsun :D espri metni yazmışsın resmen ya gerçekten :p:P:p anastasia msn açarım diodun 15 dk ama 45 dk oldu yaa...

Neyse artık anastasia da GoL Teamden oldu ve yardım ediyorum ona aslında onun projesi ben yardım ediyorum.

Senaryoyu da düzenledik iyice.
3 ırk var:

Lavyer (-s) ---> İnsanlara benzeyen garip canavarlar.
Enceladus(-es) ---> İnsanlar ile dinozorların karışmından çıkan bir ırk.
Dinosaur(-s) ---> Dinozorlar

Menü hazır sayılır şimdiden. Oyun 2D olacak. Üst bakış mı olcak orası belli değil ama yüksek ihtimal kuşbakışı.
evet ama eminim güzel bir proje olucak hem siz hem biz zevk alicaz Bu arada Lord GoL team'dan olmaktan onur duyarım
Bu arada bilgisayarda virüs vardi kaspersky yükledim bütün windows dosyalarinda virüs buldu sildi

format attim dün artik bekletmem :D
Referans URL