Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Menü Tasarım [Ders]
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Evet bazı arkadaşlar güzel menüler yapamıyorlar. Kendinize özgü çok güzel menüler yapabilirsiniz. Bazılarınız benim kullandığım programı kullanıyor olabilir. Ama bazıları çok şaşıracak. Kullandığım program Microsoft Word!! Evet Microsoft Word!!

Ben menülerimi hep bu programla tasarlarım. Dolgulu yazı efekleri , 3D yazı efekleri , dokulu yazılar , gölgeli yazılar hepsini Microsoft Word'den yapıyorum. Çok uzatmadan anlatmaya başlıyorum!
ehem ehem:D

*Microsoft Word'u açıyoruz.
*Yukarıdaki Ekle Menüsü>Resim>WordArt

*Böylece karşımıza WordArt Galerisi diye bir yer gelecek!.
((Hemen ordaki yazı tiplerine girmeyin!!)
*En sade olanını seçeceğiz. En baştakini yani! İçi boş olan yazı tipi!
*WordArt Metnini Düzenle diye bir pencere çıktı. Ordan yazı tipini seçip yazımızı yazıyoruz ve Tamam'a basıyoruz.
*Bi yazı çıktı Word'e içi boş bir şekilde.
*Yazıya sadece bir kere tıklıyoruz! WordArt diye küçük bir çubuk çıkacaktır
*Ordaki şekillerin üzerine geldiğimizde yazılar çıkıyor. WordArt ekle vb.
*Bi tanesinde üstüne gelince WordArt Biçimlendir yazısı çıkacak. Ona tıklıyoruz.
*WordArt Biçimlendir diye bir pencere açılacaktır.
*Renk'e tıklıyoruz ve Dolgu Efekleri yazan yeri açıyoruz.

DOLGU EFEKTLERİ
*Dolgu Efektleri başlığı altında bir pencere açılacaktır!
*Renkler'de Tek Renk , İki Renk ve Önceden Belirlenmiş seçenekleri vardır!
*İki Renk'i seçip istediğimiz iki rengi belirliyoruz!
*Altta da Gölgelendirme Stilleri var. Ordan Yatay , dikey diye ayarlıyoruz.
*Gerisini orları biraz kurcalayarak anlayabilirsiniz (Ben tüm bunları öyle öğrendim)
*Şimdi tüm pencereleri kapatıyoruz. Dolgu efektimizi vs. ayarladıktan sonra WordArt yazımız değişmiş olacaktır!

Gölge ve 3D Efektleri
*İlk olarak Araçlar>Özelleştir'e giriyoruz. Yaparken kolaylık sağlanması için!!
*Standart, 3B ayarları, biçimlendirme işaretlenmiş bir şekilde olmalı ve de Çizim!

*Aşağıda bir çubuğumuz çıkmıştır.
*Çubuktan yine üstüne gelince Gölgelendirme Stili ve 3-B Stili yazanlarda 3-B ve Gölge ayarları yapabilirsiniz.

*Peki bu resimleri Paint'e nasıl atacağız??
Klavyemizde Print Scrn tuşuna basarak ekranın görüntüsünü çekeceğiz. Paint'i açıp Ctrl+V yapıp ekran görüntüsünü paint'e yapıştıracağız. WordArt'ı Kırpma yapacağız!

Huh:D. Sorularınızı buraya yazabilirsiniz. Gerisini kurcalayarak halledersiniz. Çok yazdım. Çok yoruldum. Gerisini sorularla yanıtlayacağım.

NOT: ALINTI DEĞİLDİR.+REP bekliyorum!
Bu arada en başa eklemeyi unutmuşum. Bunlar için Microsoft Word 2003 olması gerekiyor. Yani Microsoft Office 2003 kurulu olmalıdır. Eski versiyonlarda bilmiyorum. Bakmadım!

İşte bu da benim Word'den yaptığım bir menüdür. Bu yazıları resimlere ayırıp ayrı ayrı objeler halinde GM'ye atıyoruz.
Yorumlarınız için çoook teşekkürler!. Konuya çok ilgi oldu galiba :D . Devamını da getireceğim
ben yapıyom oyuna nası koyacaz bide üstüne gelince tıklama hikayesi nası olacaK
Amba Flood Yapmışssın Bide Mod Olacaksın ha üyelere bakın örnek alın zaten 30 konuyla mod olmuşunuz hiçbişeyden haberiniz yok birşeyler yapıyormuş gibi hissediyonuz dimni kendinizi devam edin bunddan doluyı site böyle kapak işte.
Sanki kendisi süper menü yapıyomuş gibi bide ders vermiş ya kıllanıyorum hala :@
Sayfa: 1 2
Referans URL