Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Kendi Online Oyunumuzu Yapalım
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar artık kendi online oyunumuzu yapsak daha güsel olur herkes kendi başına gitmesin ben fazla anlamıyorum anladığım kadarda size yardım ederim araştırırım istediklerinizi bulurum ama maksat bilenlerde bilmeyenlere öğretmiş olur neyse yapçağımız online oyun rpg tarzında olsun derim.
Nedir bu rpg: exp,pot,canavar kesip expini çoaltma,kendine ait char böle oyunlara rpg denir.Şimdi yapçağımız oyunda lazım olanlar Grafiker,Sound,Senaryo,Karakter çizimi ve codelerden iyi anlayanlar.Oyunumuz 2D olcak.Ve dahada çoaltılabilir ve şimdi kastılmak isteyen arkadaşlar mesaj yazsın."Örnek ben grafikerim" gibisinden.
ben senaryonistim :D yani biraz kafami toparlim gayet iyi senaryolar kurabilirim ve hayalk gücüm çok geniştir veryhot_lay@hotmail.com ekle konusalim
Senaristçi ,grafikçi, müzikçi oluyor ama programcı olmuyor. Birde öyle hemen online oyunu yapamassınız. Önce RPG oyunun onlinesiz halini bir yapınız.
Evet ben zaten bi oyuna başladım. OnLinesiz halini yapıyom!

Gm_Emre Yazılan:
Senaristçi ,grafikçi, müzikçi oluyor ama programcı olmuyor. Birde öyle hemen online oyunu yapamassınız. Önce RPG oyunun onlinesiz halini bir yapınız.

katılıyorum daha normal bir yılan oyunu yapamadan online diyonuz :D :D :D

ellem
haklısın kardaş
Sayfa: 1 2
Referans URL