Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: KONU AÇMADAN ÖNCE LÜTFEN BAKINIZ!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
KONU AÇMADAN ÖNCE

Açtığınız konunun türüne göre başına şunlardan birini yazın:

[OYUN]
[DERS]
[ÖRNEK]
[YARDIM]
[DİĞER]
[YAZILIM]
[DONANIM]
[ŞİKAYET] vb.

Zaten benim konularımda görmüşsünüzdür.

Oyun verirken,

* Resim koyalım.
* Açıklama verelim.
* Kim yapmış belirtelim.
* Bir örnekten yola çıkılmışla söyleyelim.
* Link rapidshare yerine sınırsız olan linkler tercih edelim.

Ders verirken,

* Gayet anlaşılır, iyi açıklamalı olmasına dikkat edelim.
* Mesela Game Maker'da klasörleri anlatırken oralara nasıl bir şey açacağımızı yazmayı unutmayalım. Daha önce karşılaşmış olduğum bir durum, sonra kimse bir şey anlamıyor.

Örnek verirken,

* Açıklama verelim.
* Resim koyalım.
* sınırsız link koyalım.

Yardım isteğinde bulunurken,

* Acil, acil yardım!!!, hemen bakınnnn!!! gibi anlamsız şeyler söylemeyelim.
* Hangi konuda yardım istediğimizi konunun başlığına yazalım.

Herkesi game maker öğrenmek için msn'ini eklemeden önce, lütfen derslere bakalım...

Bunlara uyalım, uymayanları uyaralım. Site düzene girsin.
Evet bunlara uyalım lütfen

Konu sabitlenmişdir.
evet haklısınız
teşekkürler uyarı için

napsam

ÇOK TŞK UYARDIĞINIZ İÇİn
Önemle uyarıyorum: Gereksiz konular artmaya başladı. Lütfen gereksiz konu açmayalım ve konular bir kişiye değil bin kişiye hitap etsin. Bir günde 3 konu kilitlendi ve çok fazlalık yapıyor bu mesajlar!
Uyardığınız için teşekkürler siz bana bakmayın bu anlaşmayı görmemişim özür dilerim.Hepdinide öyle yapmadım ama konularına göre yaptım.Paylaşımın için sana +4 rep
+rep vermemişsin ki :D:D:D
rep verin bana
evet haklısın bunlara uyalım
nedense lord26 nın oyun verdiğini görmedim lütfen yalan konuşmayalım
Görmediysen o kör gözünü açta bi bak benim konularıma yingyang... Çok ileri gidiyosun artık!
SEnin kör gözlerin bulaşıcı olmuş ama yinede senin oyun verdiğini görmedim anca süper-zeka senaryo yazarsın hamm günahını almıyım bide güzel photoshop biliodun demi işte gelseydin bizee o senindediğin RPG yi ben yapıom bitti bile sade modeller kaldı bide online yaparsam puhhahahah haa bide fast süper-zekasın yaa işte Xantier doğru diyodu bence bu sitede her nekadar küfür ettiysede en haklı kişi oydu bana hep derdi sanada birgün gelecek inanmazdım ama şimdi [ok] diyorum ve seni süper-zekanla yanlız bırakıyorum artık zekanı kaç enc lik kullanırsın onu bilmem :D
YingYang, hep körsün ve öyle kalacaksın. Bi daha bak konularıma. Senaristim, photoshop biliyorum, 3d yapmayı biliyorum ve en önemlisi, senden daha zeki, daha iyi, daha saygılı sevgili biriyim. Çoğunluk bana şait olur.
tabi tabi allah için çok saygılı bir insansın..
hehe lord-süper zeka allahın akılsızı ben sana oyununun hiç olmadığını sölyorum sen photshop biliyorum işte şunu biliyorum vs diyorsun bide sen benden zekisin heee ozaman söle bakalım hiç 3d oyun yapmayı biliyormusun anca milleti kandır birde şunu ele alalım sen 39 konu açmışsın nasıl mod oluyorsun ???
Bir düşün 34 konu ile nasıl olabildiğimi belki bulursun.

3D oyun yapmayı bilmiyorum. GoLF oyunum var. GoLTM diye de oyunum var. Daha senin bilmediğin ve anastasianın da gördüğu çok oyun var.
Biliyorum , yapıyorum , ben herşeyi biliyorum demek hakkında çok güzel bir atasözü var:
"Lafla peynir gemisi yürümez."
lord26 kaçtı :D hahah
bende olsam bende kaçardım
bncede bunlar önemli olaylar herkesin uyması gerekli
Referans URL