Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: oyunyapimi.org
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
2005 yılında yaptığım bir oyundu bu. oyunyapimi.org sitesi üyelerinin, forumda paylaştığı konuları derleyip bir senaryo haline getirmiştim. Oyunun kahramanları forumdaki üyeler. Oyun yapımı esnasında başlarından geçen ilginç ve komik olayları anlatan sevimli bir oyun :) Bu oyunu oynadıktan sonra oyun yapımının ne kadar zor bir iş olduğunu anlayacaksınız :)

Oyunu buradan indirebilirsiniz : Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun. Link için Ahmet Keleş'e teşekkür ederim.

Taklitlerinden sakınınız he he he

teşekkürler
Rica ederim. Umarım eğlenirsin oyunu oynarken...
İçimden bir ses bu oyun için yine çekiştireleceğimi söylüyor...
sağolasın
tşk ederim kardeş sevgilim olurmusun oyununun full versiyonu varmı yaptınmı
Yok daha yapmadım. Yapınca burda duyurcam

napsam

kardeş çok sağol işime yarar tşk
sagol güzelmis.
saol abi +rep oyunun hastası oldum bide tam çözüm versen
Sağol Kardeş,Çok İşime yaradı.
frm daki ilk mesajım senin konuna düştü sprmiş tşk
ama ilk sevgilim olurmusunun full cıktı
oyun çok güzel ama bir türlü oyun için gerekli elemanları bulamıyorum
Güsel Görünüo Paylaşım İçin TŞK..
gerekli elemanları toplayabilmek için insanlarla konuş***ısın. Onlar sana yardımcı olur.
proximity ben seni askerde olduğunu biliyordum bana öyle söylediler
Doğru askerdeyim. Şu an izindeyim iznim bugün bitiyor. Yarın birliğimde olacam bu kadar sık giremem internete.
güzel olmuşda ben 2. bölüme geçtiğimde mouse kayboluyor neden acaba?
Çünkü 2. bölüm klavye ile oynanıyor. Bazı bölümlerde klavye ile aksiyon hareketleri yapıyorsunuz.
Sayfa: 1 2 3
Referans URL