Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Online oyun Yapmakda Bilgisi Olan iceri plzzzzz
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaslar bn siteyi 1 kac gündür geziyorum ve onlıne oyun yapmak istiyorum ancak fazla bi bilgim Olmadığı içi haliyle ne kdr istesemse sonuç olumsuz sizden istediğim yardım edebilecek arkadaşların yardım etmesi mesela botu yapabılen, canavarı koyabılen ,karakter yapabilen, bi onlıne oyundaki şeyleri yapabilen arkadaslar ve bilgisi olan arkadaslar lutfen msnmi ekleyin good_father_1985@hotmail.com yardımlarınızı bekliyorum.

Yardımı Olan Arkadaslara +rep
Şimdiden Teşekkürler

::mrgreen::
GameMaker iyi biliyor musun mesela? Game Maker'i iyi biliyorsan OnLine oyunda fazla sorunun olmaz.

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Yukarıdaki link GameMaker'in resmi forumu Google'da gmc + Game Maker + 39dll diye arattır.
39dll'yi ilk olarak indirmen gerekiyor.
Arkadasım Saol o tmmda sımdı mesela bn tam bılmıyorum sol uste hp ıle mp yapcam ex yapcam onları nası yapcam yardım edebılırmısın msndeyım ıstersen ekle good_father_1985@hotmail.com
Zaten sen 39dll'yi indireceksin. En iyisi OnLine Engine V2'yi indir sen. Zaten orda obje olacak obje_self diye sen ona healtbar falan filan onun içine yapacaksın. obje_other'ı ellemeyeceksin
herseyden once verdigin bilgiler ve paylasim icin saol tmm aga mesela indirdim 39dll yi OnLine Engine V2 de indirdim ondan sonra yapmam gerekenleri fazla bilmiyorum mesela ex kodu hp kodu mp kodu bu sekil seyleri yapmayi bilmiyorum yardim edersen cok minnettar kalirim istersen msnyide ekleyebilirsin lutfen yardim et sen bu isten galiba anliyosun
Tmm 39 dll yi indirdim tabi gercekten dogrusunu indirdiysem dedigi diger programida indirdim oda tmm eger msnye girersen gunduz uzaktan yardimla bana yardim edebilirsin simdiden tesukkur ederim galiba hayallerim gercek olucak

::mrgreen::
ben konu bıle actım bakmamıssın demekkı
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL