Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Yeni Oyunum Super Stick (Demo)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar Herşey tamamiyla bana ait hiç bir yerden yardim almadim umarım beğenirsiniz.Stick adamimiz uçabiliyor bu demoda sadece bunu göstermek istedim v1.0 da çok değişik birşey çikicak adamimi yukari uçup dusmanlardan kaçıcak room üzerinde çalişiyorum umarım beğenirsiniz.Unutumayin Bu demo :D

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

Buda menüsü
anastasia ben pek game makerden anlamıyorum ama şu ana menüyü biraz daha profosyenel yapsan yani buton gibi bir şekiller versen bana kalırsa daha iyi olur.

Benim için oyuna ilk girişdeki o ambians önemli orası ne kadar güzel olursa insan oyuna başlamadan önce ilk olumlu notu verir diye düşünüyorum.

Başarılar diliyorum.
saol tsk ediyorum suan üzerinde fazla durmadim oyunun tam sürümünü çıkardığım zaman bunlara dikkat edicem tabiki
Referans URL