Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: KIYAMET Yardım edene +13 rep
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar GTA Countre Karışımı Game Makerlan Bi oyun yapıcam. Ama Benim kafa basmıo o kadar Oyun ateşli bişey olcak, Oyunu oynayan sokak ta duran veya gezen diğer adamları öldürebilicek mümkünse Sokakta bulduğu arabalarada bine bilicek... vs. vs. Şimdi kodlar, Bilgiler ve Grafiklerinizi bekliyorum

+13 rep mesaj başına Yani 3 mesaj gönderen +39 rep alacak

::icon_razz::::mrgreen::
ben yardım edebilirim grafiklerde
Yaawww yrd et işte al sana msn zubuska_95@hotmail.com
sokakataki çeteler tüm binaları yıksınlar binaları tamir eden işçileri yok etsinler her zaman her yerde polislerle çeteler sataşsınlar çeteler önlerine gelen işyerleri magaza vb yok etsinler önlerine çıkanları gebertsinler:D
5 ten fazla rep veremezsin ve bunları game maker 3d ile bile yapamazsın. programlama bilmen lazım. Bilsen bile tek başına yapamazsın bu tür oyunları 10 larca kişi birarada yapıyor. Öle kolay değil böyle oyunlar yapmak.
emrenes sana katılıyorum her fikri olan cıkıyor yapcam diyor once bi pacman yapın sonra kıyamet yaparsınız:D
Sağol shawn1

Ama illada yapacağım diyorsan c++ öğren küçük birkaç oyun yap.

Öle lööp diye counter yapılırmı?
Sayfa: 1 2 3
Referans URL