Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: gtb size yeni görev çıktı!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
:yes:
MERHABA ARKADAŞLAR,
grubuma söylüyorum.yani ''gtb'' bgrubuna söylüyorum.başta bizim gruba katılacakklar fenerbahce-236@hotmail.com adresine ulaşsınlar.msnlerine gtb die yazsınlar.
ben bir oyun yapıcam.adıda ''turkiye hip-hop'' oyunu olacak.çok süper bir oyun olacağına eminiim.özellikleri şöyle olacak;
. adam seçeceksin ve dans ettireceksin.
. yeni hareketler öğrenicek.
. para olacak.
. ilk başta berbat kıyafetlerle oynayacaksın.
. kıyafetler alınabilecek.
. çete kurulabilecek.
. çetene dans ettireceksin.
. dünya turnuvaları olacak.
. oyun sadece online olacak.
. ayakkabı alınabilecek.
. iki çete karşı karşıya olacak ve en iyi dans eden kazanacak.
. yaşın olacak.
. seviye(level) olacak.
. levelin arttıkça yeni hareketler satın alacaksın ve daha da güçleneceksin.
. yükseldikçe daha iyi ortamlarda dans edeceksin.
. antreman olacak.
. adamlara prova yaptıracaksın ve onlar dans edecek sen izleyeceksin.
. yedek taktikler olacak.
. kavga etme olacak.
. sponsor olacak.

bu oyun süper olacak.ben bu oyunu çoktan nasıl olacağına karar verdim ve oyunda bana yardım edecek kişilerin game maker ve 3D game maker kullanmalarını istiyorum.ingilizce ve türkçe olacak.ondsan dolayı ingilizce bilen kişiler istiyorum.grubumda bu oyuna baksınlar çünkü onlar yapacak.tmm.bye
::icon_confused::
3D Game Maker ile böyle bir şey yapman imkansız. Yani boşa hayal. Ne kadar kolay kurulum, kolay kullanım bir program olsa bile kısıtlı. Acayip kısıtlı. Fazla birşey yapamazsın. Silah, kılıç dövüşleri canavalar vs. en fazla. Game Maker için dersen yıllarını alır. Tavsiyem, kod öğrenmen. Mesela C++ öğren. Kursa git. Kütüphanelere bak. C++'yı da google da ara bizden her şeyi bekleme bence.
sen gtb den misin abicim, ben imkansızı başarmamızı bekliom zaten.istiosan diyebilirsin ama bizi vazgeçtiremezsin.
hem ben başladım oyuna.menüyü tamamladım spritesleri hazırlıom şimdi noldu
Benim seni vazgeçirme gibi bir düşüncem yok, spritelara istersen başla, ne yaparsan yap. Ben sana fikrimi söylüyorum açık açık, bu oyundan güzel birşey çıkmaz. Tabi oyun çıkarsa...
bence çok güzel olur
Referans URL