Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: karaktere ayarlanabilir bir vuruş gücünde vurma konusunda yardım istiyorum
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
karaktere ayarlanabilir bir vuruş gücünde vurma konusunda yardım istiyorum..örneği ctrl tuşuna basın bi konsol gelecek ordaki çizgi ne kadar büyük olursa(bu ctrl'ye basma süresiyle ilgili.uzun basınca hızlı vuracak) o kadar hızlı gidecek..bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden tşk!!!+puanınız hazırda bekliyor...
hadi ama arkadaşlar örnek oyun yollasanızda olur
çok zor bişe demişsin c++ öğrensene böle hedefler için gm de belki böle özellik yoktur ama gm ye bakmadım ama en iyi oyunlar c++ da yapılır :)
Game maker'da olmazmı elbette var. Ama kod gerektiriyor. Gerektirdiği kod full gerektirirmi bilemem.
arkadaşlar benim gm zaten full..nasıl olursa olsun her türlü kodu veya örnek oyunlarınızı bekliyorum
Ben şöyle anlatayım:
*Variable aç adına "vurusguc" koy. Create Event'ten yap. Değeri 0 olsun.

*Ctrl tuşunu kullanma eventi'ni seç //BASMA değil// kullanma eventi. vurusgüc'ün 1 artmasını sağla.

*Ctrl'den elini çekince eventi yap :D diyelim ki vurusgüc kaç ise rakibin o kadar canı azalsın fln. ayarlarsın. Oyunu nasıl kodladın bilmiyorum. Onun için tam cevap veremedim.
ehe aynı şeyi düşünmüşüz kerem.

bak şimdi o objectin birinde step eventi aç onun içine şunları yaz
if keyboard_check(vk_ctrl) // ctrl miydi hatırlamıom
{
vurus += 0.5;
}
else
vurus=0;
sonra draw eventine de
draw_line(x,y,x+lengthdir_x(vurus,direction),y+lengthdir_y(vurus,direction));

yap ve dene %100 olucak çünkü bunun aynısını bi oyunumda yapmıştım
Sayfa: 1 2