Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: 3dm 3D oyun yapma programı nın yapımı bitti
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar büyük gün geldi 3dm(3D oyun yapma programı nitti)Artist ama ne yazıkkı bizde internet yok açılmıyor internet o yüzden internet kafeden konuşuyorum.Programı nasıl atıcam evde CD writer yok Flas bellek lazım programı buraya getirip sizinle mutlaka paylaşmam lazım yoksa aklımda kalır:D belkide 5 6 konu açtım ama olmuyor bu arada Red -Yasak- tarzı strateji oynu yapıyom yayınlıcam onuda türk oyunları bölümünde açabilirim.
ii yapacağın oyunu sabır sızlıkla bekliomda 3dm programı için link verseydin rep verecektim tüh...
internet cafedeki birilerinden veya ailenden birinde varsa flaşh bellek al onlardan at bu kadar basit yani
Bişey diyeceğim. Birsürü eski konu niye gelmiş. Zaten arkadaş bu konuyu 2007-Kasım'da atmış. Sonra bir daha mesaj gelmemiş doğru düzgün ve tekrar gündeme geliyor
Yok lan arkadaşlar sitenin zamanı geri dönmüş o programı yanlışlıkla silmiştim ona yanıyorum ve artık bizdede internet var oyüzden kafeye geRank yok :D
Arkadaşım sitenin zamanı geri dönmemiş. Tüm konulara bakarsan XeXmXrXe adlı kullanıcı eski konuların nerdeyse 15-20 tanesine mesaj atmış :D . Ondan dolayı tüm eski konular gözüküyor.
tmm ok :D
Sayfa: 1 2
Referans URL