Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Kendi yaptığım 3D oyun yapma programı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
harika bir konu daha kendi yaptığım 3D Oyun yapma programı Programda hiçbir alıntı yoktur sadece resimlerin bazıları alıntıdır.Bu programla 3D oyunlarınızı yapabilirsiniz.Program en az 2 gün içinde linkiyle birlikte gelecek yarısından çoğunu tamamladım Programın adı Oyun Kutusu 3D ver.01
Programla
Oyununuza 3 çeşit duvar koyabilir canavarlar koyabilir sizin başlangıç noktanızı belirleyebilir Küçük asit tenekeleri koyup oyuncunuzun tuşlarınızı belirleyebilirsiniz!
Biraz komik olacak ama hatta çok programı demo veriyorum ama paraylada satmıyorum.Programı bitirip linkini gönderiyim mutlaka o link nasıl satın alabileceğinizi gösterir Not(Satın alma parayla değildir birkaç kontör transfer gerekiyor sabit hat linkde gösterilecektir) :D

YingYang Yazılan:
harika bir konu daha kendi yaptığım 3D Oyun yapma programı Programda hiçbir alıntı yoktur sadece resimlerin bazıları alıntıdır.Bu programla 3D oyunlarınızı yapabilirsiniz.Program en az 2 gün içinde linkiyle birlikte gelecek yarısından çoğunu tamamladım Programın adı Oyun Kutusu 3D ver.01
Programla
Oyununuza 3 çeşit duvar koyabilir canavarlar koyabilir sizin başlangıç noktanızı belirleyebilir Küçük asit tenekeleri koyup oyuncunuzun tuşlarınızı belirleyebilirsiniz!
Biraz komik olacak ama hatta çok programı demo veriyorum ama paraylada satmıyorum.Programı bitirip linkini gönderiyim mutlaka o link nasıl satın alabileceğinizi gösterir Not(Satın alma parayla değildir birkaç kontör transfer gerekiyor sabit hat linkde gösterilecektir) :D

programı sadece bi kişiye satarsın.o bi kişide programı internet aleminde yayınlar.programın telif haklarını almadağını tahmin ederek söylüyorum.(ki büyük ihtimal almamışsındır.çünkü öyle olsaydı.kontörle olmazdı bu iş.)bu iş yatar.

eğer gerçekten öyle bi' program SEN KENDİn yaptıysan mutlaka "telif hakkı"nı almalısın
Arkadaşlar programın gelmesi biraz uzayacak verdiği hatalar var baştan sona kontrol edeceğim.En azından 1200'e yakın kodu inceleyeceğim!!
asit kutuları diyince zaten o programın game maker ile yapıldığını belirtmiş oldun. Ayrıca böyle bişeyi yapmak 1200 kod istemez yani çok fazla bişey istemez abartmışın
Bence onu alan fazla olmaz internete gir nasıl kod istiyosan ing. yaz araştır bul basit
Ne alemde program, bitiyor mu? Şahsen sabırsızlıkla bekliyorum, kafamda fır dönen binlerce fikir var. :D
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL