Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: ONLİNE OYUN YAPÇ** KATILIN
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
yİNE BEN :D ŞİMDİ ANLADIM Kİ HEPİnİZ İyİ ANLIOSUNUZ BU İŞTEN SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN BEN ONLİNE OYUN YAPÇ** KATILIN DERKEN sİZLERİ BİR ARAYA TOPLAMAK İÇİn sÖLEDİM BEN FAZLA ANLAMIOM DAHA DOĞRUSU HİÇ ANLAMIOM AMA UMARIM Kİ sİZLERDEN ÇOK ŞEY ÜMİT EDİOM eĞER İNANIYORSANIZ ÜSTESİNDEN GELEMEYECEĞİnİZ ŞEY YOK BEN DERİMKİ ONLİNE OYUN YAPIN AMA HAYATINIZDA YAPMADIĞINIZ KADAR GÜZEL OLSUN HADİ KARDEŞLERİM ABİLERİM HEPİnİZİ BEKLİYORUM

HADİ HEPİnİZİ BEKLİYORUM
Oyunda planladıklarım:

1-)Oyuna girdiğinde seçeceğin belirli miktarda farklı şekillerde karakterler olcak.
2-)Seçtiğin karaktere istedğin adı yazabilcen ve o ad karakterin üstünde olcak.
3-)Mini healtbar yani karakterin üstünde MP ve HP yeri olcak.
4-)Exp yeri olcak.Her kestiğin canavardan exp gelcek.
5-)Pot veya pota benzer MP veya HP doldurucular olcak.
6-)Potun satılcağı yer yani HP ve MP nin satılcağı bir yer olcak.
7-)Savaşçı, büyücü, okçu vb gibi meslekler olcak.
8-)Silahların + sı falan olcak attackları defansları falan olcak.
9-)Silah satan yer olcak.
10-)Para veya item koymak için depo banka gibi bir yer olcak.
11-)Kestiğin canavardan para veya item çıkçak.
12-)Harita.
13-)Chat box(Mesaj kutusu)
14-)Skill.
15-)Saç,ten,kıyafet rengi falan değiştirme.
16-)eşya satılan yer.
17-)Lwl.
18-)Şehirler.
19-)Karakterin yanında yardımcı bir hayvan alma.
20-)Karakterin zehirlenmesi ve zehir geçirmesi gibi vs.

Arkadaşlar bu kadar eklemek istedğiniz bazı şeyler daha varsa yazın saten burda yazdığım herşey olamaz ama aklımdan egçenleri söledim sizlerde bişeyler ekleyin.
kısaca kayıp hançer online yapıcaksınız.
Sen bilmiyosun niye böyle diyon biraz öğren öyle gel!!!
ya herhalde adam gibi okumuon ben dedim hepinizi bir araya getirmek için yazdım dedim nerden okuon
ya okumamışın belli ben ne yazdım oraya "sİZLERİ BİR ARAYA TOPLAMAK İÇİn YAZDIM BU KONUYU" dedim adam gibi okursan anlarsın
nası yapıcaz??????
Sayfa: 1 2 3
Referans URL