Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Sitede biri var...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar sitede biri var ve siteye sitesinin ismini heryere konu açarak veriyor siz lütfen aldırmayınız...Site en kısa zamanda düzenlencek..

Bu arada o kişileri uyarıyorum hatta tehdit ediyorum elimde üyelik ismi ve msn şifre çözücü var o süperoyundakilerin şifresini alırsam siteye site bile diyemessiniz sonra o programı yemin ederim hayatımda hiç kullanmadım ama nasıl kullanıldığını çok iyi biliyorum dikkatli olun siz böyle yaparak eğleniyorsunuz biri sizin sitenize böle yaparsa neler hissedersiniz..Yakında ben hissettircem siz hiç korkmayın

Lütfen hiperciler Fenerli_1907-Nikesport-Cibernao-Evafantr-Sezgin75 adlı kayıtlılarla ilşkinizi kesiniz siteye açıklanmadı ama Sitedeki bazı üyelerin şifrelerini alıp 20.000 tane konu sildiler Lütfen!!....

Madd Madd Madd
nediyon be superoyunda yönetici kim
nası yapmaı düşünüyon ANGEL !
yapma böle şey sakın fenerli hacker :D
bu sana son uyarim yoksa d-o-s-y-a-k-e-y-f-i.com gibi olursun pcden öyle duman cikartirimki hem hiperde hem superoyunda ückagitcilik yapma adam ol
Gereksiz tartısma yaratmayın kilit
Referans URL