Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: bus driver
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Program Adı : Bus Driver
Dosya Boyutu : 60 MB
Dil : Ingilizce
Limit : Deneme sürümü, 57 Dakika
Konusu : Oyun : Bus Driver, piyasaya çıkmış ender otobüs sürüş oyunlarından biri

Açıklama : Bus Driver, piyasaya çıkmış ender otobüs sürüş oyunlarından biri. Oyun bu sebepten de ötürü, otobüs meraklılarına veya bu tür oyunlara ilgisi olanların dikkatini çekmeyi kesinlikle başarıyor.
Oyunda, tahmin edeceğiniz üzere birçok farklı otobüsü farklı işlerde kullanabiliyoruz ki bu, gerçekten oldukça eğlenceli.
Oyunda toplam, orjinal halleriyle birebir aynı ve ayrıntılı bir biçimde modellenmiş 12 farklı otobüs modeli bulunmaktadır. Bunun dışında oyunda otobüs sürücülüğle ilgili birçok farklı meslek yapabilirsiniz. Bunlar ise; okul otobüsü şoförlüğu, turist otobüsü şoförlüğu, suçlu otobüsü şoförlüğu, gezi otobüsü şoförlüğüdür.

Oyunun grafiklerinin oldukça iyi olmasının yanında ayrıntılara da önem verilmiş. Örneğin, gün içinde hava durumu değişebiliyor. Bu da gerçekçiliğin üst seviyelere çıkmasını sağlıyor. Ayrıca oyundaki şehirler oldukça ayrıntılı bir durumda. Kendinizi oyunun havasına kaptırmamanız oldukça zor.

Bunların dışında oyunda otobüsünüzü sürerken trafik kurallarına uymak zorundasınız. Aksi halde ceza yiyebilirsiniz. Sonuç olarak ise oyun, oldukça başarılı. Gerçekçilik unsuru ön planda ve grafikler de oldukça güzel.

Asgari sistem gereksinimleri:
● 1 Ghz İşlemci
● 256 MB RAM (Bellek)
● 32 MB Ekran Kartı
● 300 MB Boş Alan

link:Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

rar code: hardtrucktr

oyun full sürüm değildir fakat cracki kolay bulunur
Konunuz onaylanmışdır tesekkürler
sağol kardeş
ya bus driver indirme nereden oluyor ya bulamadım yardım edermisiniz

kopil_16 Yazılan:
ya bus driver indirme nereden oluyor ya bulamadım yardım edermisiniz

Download linkini tıklıyorsun oda burda tekrardan yazayım ben

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

açılan sayfana aşağıdaya iniyorsun ''FREE'' yazan yere tıklıyorsun daha sonra

''No premium user. Please enter''

AFGS''

Yazı çıkar gördüğün karekterleri yandaki kutuya girersin sonra ''Download''
basarsan bilgisayarına kaydedebilirsin.

Demo versiyonu bu !!!
ya gardeş ben bu rar şifresini bulaadım bana bi yazarmısın pls
Sayfa: 1 2
Referans URL