Oyun Hileleri, silkroad online, Knight online, Oyun yapımı, PokemonCreator,fifa 2008,Travian online,Oyun download,

Tam Versiyon: Yama yapım programları
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Yama nasıl yapılır diyenler için

Her Seneki Gibi Demo'dan itibaren Yama Yapım Araçları Çok az Fakat Şimdiden Başlayalım Paylaşımımıza.

EA Graph[FIFA Oyunundaki ".fsh , .big gibi dosyalar'ı açmak ve değiştirmek için ideal bir programdır.] :

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

BigGUI[FIFA Oyunundaki ".big dosyalar'ını açmak ve değiştirmeye yarayan bir programdır.] :

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.

FSH Tool[FIFA Oyunundaki ".fsh dosyalar'ını kolayca değiştirmemizi sağlayan ideal bir programdır."{Face Maker'ların çok işine yarar.}]

Bu mesaj içinde bulunan Linkleri görmek için üye olmalısınız.(Register to see the Links)Lütfen Önce KAYIT (Register) olun.[Yeni Link.]

o-Edit[FIFA Oyunundaki ".o Dosyalar'ını Modellememizi sağlayan ideal bir programdır."{Face Yapımında En Önemli Programdır.}]

Fatbhbuilder[FIFA Oyunundaki "Oyuna import[Ekleme] yaptıktan sonra oyunda sorun çıkmaması için kullandığımız ideal programdır.]

Yama Yapım için Kolaylık Sağlayan Programlar :

Addboard[Reklampanosu] İmporter[Ekleyici] "Oyuna kolaylıkça Reklam Panosu Eklemenizi Sağlayan bir program."

Ball[Top] Manager[Düzenleyici] "Oyundaki topları rahatlıkla değiştirmenizi sağlayan bir program."

Kerem arkadaşımıza tesekkürler
oo süper bişey bunlar bn hemen Addboard importer ı indiriyim saol +rep wericem ama yok :(:::::::
yaw ben gta nın kurtlar vadisi pakedini arıyorum yaardımcı olursanız sevinirim
gezginler yazarsann googledan ordan gezginler.com ya da net çıkar tam hatırlamıyorum. Daha sonra o sitede bulabilirsin. rica etsem +rep verebilirmisin?
bişi anlamadım ama sağolun
SADECE 2008 İÇİNMİ
sağol
Sayfa: 1 2
Referans URL